Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Κόσμος
Έγκυος η πριγκίπισσα Ευγενία - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο Τζακ Μπρούκσμπανγκ, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους δύο χρόνια μετά τη γέννηση του γιου τους

Δημοσιεύοντας τη νέα φωτογραφία της με τον γιο της, η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε στα social media: «Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε ότι θα υπάρξει μια νέα προσθήκη στην οικογένειά μας αυτό το καλοκαίρι» έγραψε κάτω από τη νέα της ανάρτηση.

Η ανακοίνωση του παλατιού αναφέρει: «Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο κύριος Τζακ Μπρούκσμπανκ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους αυτό το καλοκαίρι. Η οικογένεια είναι χαρούμενη και ο Όγκαστ ανυπομονεί πολύ να γίνει μεγάλος αδερφός».

Η πριγκίπισσα Ευγενία και Τζακ Μπρούκσμπανγκ παντρεύτηκαν στο Κάστρο Windsor το 2018, ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο του 2021 απέκτησαν τον γιο τους.

Η πριγκίπισσα Ευγενία είναι δέκατη στη σειρά για τον βρετανικό θρόνο και η μικρότερη κόρη του τρίτου παιδιού της βασίλισσας, του πρίγκιπα Άντριου και της πρώην συζύγου του Σάρα Φέργκιουσον.

Έτσι ξεκίνησαν οι φήμες περί εγκυμοσύνης

Οι φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης φούντωσαν όταν στη λειτουργεία των Χριστουγέννων, την πρώτη χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ, η Ευγενία εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα κάτω από το καλά κουμπωμένο πλατό της.

Η Ευγενία στη νέα της συνέντευξη τόνισε πως η συμπεριφορά της μέσα στο σπίτι άλλαξε από τότε που έγινε μαμά, τονίζοντας στον Axel Threlfall των Reuters πως θέλει να δείξει στον γιο της από πρώτο χέρι πώς θα φροντίσει κι εκείνος το περιβάλλον.

Τον Δεκέμβριο που άρχισαν οι φήμες για τη δεύτερη εγκυμοσύνη, royal fans είχαν δει τη φουσκωμένη κοιλίτσα της Ευγενίας και είχαν τονίσει πόσο προστατευτικός ήταν με εκείνη ο σύζυγός της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News