Qatargate: Τι πρότειναν στην Εύα Καϊλή για να αποφυλακιστεί και τι σκοπεύει να κάνει

Ελλάδα
Qatargate: Τι πρότειναν στην Εύα Καϊλή για να αποφυλακιστεί και τι σκοπεύει να κάνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκάλυψη της ιταλικής Corriere della Sera για την Εύα Καϊλή - Τι της πρότειναν για να αποφυλακιστεί και τι σκοπεύει να κάνει

Η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera κάνει αναφορά στο θέμα της Εύας Καϊλή, επικαλούμενη τους δικηγόρους της. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας οι Βέλγοι δικαστές που ερευνούν το σκάνδαλο του Qatargate φέρεται να άσκησαν αδικαιολόγητη πίεση στην Εύα Καϊλή, προτείνοντάς της να ομολογήσει την ενοχή της, με την υπόσχεση ότι θα απελευθερωθεί από τη φυλακή.

Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας ακροαματικής διαδικασίας, οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή κατήγγειλαν ότι η πελάτισσά τους έμεινε στην απομόνωση για έξι ώρες, κάνοντας λόγο για βασανιστήρια που θυμίζουν Μεσαίωνα και παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Σήμερα η ιταλική εφημερίδα φέρνει στο φως τον προαναφερόμενο ισχυρισμό του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Δημητρακόπουλου.

«Δεν έχει συμφωνήσει να ομολογήσει κάτι που δεν έχει κάνει»

«Από την πρώτη στιγμή πρότειναν στην Εύα Καϊλή να δηλώσει ένοχη και να αποφυλακιστεί και έτσι επιτέλους να μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά την κόρη της», λέει ο Δημητρακόπουλος, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η πελάτισσά του, που δηλώνει αθώα από την πρώτη μέρα, αρνείτο πάντα.

«Παρά το γεγονός ότι το να είναι μακριά από το κοριτσάκι της είναι το μεγαλύτερο ψυχολογικό μαρτύριο, δεν έχει συμφωνήσει να ομολογήσει κάτι που δεν έχει κάνει», προσθέτει ο Έλληνας δικηγόρος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News