default-image

Jay Briscoe: Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο 38χρονος επαγγελματίας παλαιστής

Κόσμος
Jay Briscoe: Σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα ο 38χρονος επαγγελματίας παλαιστής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τζέι και ο αδελφός του, Μαρκ, κυριάρχησαν στη ROH, "βασιλεύοντας" ως πρωταθλητές μέχρι σήμερα

Ο θρυλικός σταρ του Ring of Honor και πρωταθλητής της ομάδας ROH, Τζέι Μπρίσκοου (Jay Briscoe), έφυγε από τη ζωή σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου.

Το ρεπορτάζ για το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 38χρονο παλαιστή ανέφερε αρχικά ότι «τέσσερα άτομα εγκλωβίστηκαν» στο μοιραίο ατύχημα. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό ότι υπήρχαν δύο νεκροί και «δύο ασθενείς σε κρίσιμη κατάσταση», όπως μεταδίδει το Forbes, επικαλούμενο το Shore News Beacon.

Ο ιδιοκτήτης της ROH, Τόνι Καν, επιβεβαίωσε την είδηση, ενώ και το WWE NXT ανακοίνωσε επίσης τον θάνατο του Μπρίσκοου κατά τη διάρκεια εκπομπής, σύμφωνα με το ethnos.gr.

«Δυστυχώς, ο Jamin Pugh (σ.σ. το πραγματικό όνομα του θύματος) έφυγε από τη ζωή. Γνωστός στους οπαδούς ως Jay Briscoe, ήταν ένα αστέρι στη ROH για πάνω από 20 χρόνια, από το πρώτο show μέχρι σήμερα», δήλωσε ο Καν μέσω του  Twitter.

«Ο Τζέι και ο αδελφός του, Μαρκ, κυριάρχησαν στη ROH, "βασιλεύοντας" ως πρωταθλητές μέχρι σήμερα. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να στηρίξουμε την οικογένειά του. Αναπαύσου εν ειρήνη Jamin», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Μπρίσκοου έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο Combat Zone Wrestling στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πριν από ένα σύντομο πέρασμα από το Jersey All Pro Wrestling και τελικά υπέγραψε συμβόλαιο με το Ring of Honor. Μαζί με τον αδελφό του, Μαρκ, έκαναν εμφανίσεις για το New Japan Pro-Wrestling και το Impact Wrestling.

Τα δύο αδέρφια, έπειτα, κυριάρχησαν στην ομάδα ROH.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News