Παρίσι: Δύο νεκροί και 4 τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

Κόσμος
Παρίσι: Δύο νεκροί και 4 τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά σε κουρδικό πολιτιστικό κέντρο στο Παρίσι, όπως μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV - Ανώτερος αξιωματούχος του Δημαρχείου του Παρισιού επιβεβαίωσε το συμβάν

Σύμφωνα με γαλλικά μέσα, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο κέντρο του Παρισιού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και άλλοι τέσσερις να τραυματιστούν, δύο εξ αυτών σοβαρά.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν κοντά σε κουρδικό πολιτιστικό κέντρο στο Παρίσι, όπως μετέδωσε το γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV. Ανώτερος αξιωματούχος του Δημαρχείου του Παρισιού επιβεβαίωσε το συμβάν.

«Σημειώθηκε επίθεση με όπλο. Ευχαριστώ τις δυνάμεις ασφαλείας για την ταχεία δράση τους» έγραψε στο Twitter ο αντιδήμαρχος Emmanuel Gregoire. «Οι σκέψεις μας στα θύματα και στους μάρτυρες αυτής της τραγωδίας».

Η Αστυνομία του Παρισιού είπε ότι αντιμετωπίζει περιστατικό στη Rue d’Enghien και προέτρεψε το κοινό να μείνει μακριά από την περιοχή, ενώ η εισαγγελία του Παρισιού ανέφερε ότι ο 69χρονος ένοπλος συνελήφθη, σύμφωνα με την kathimerini.gr.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο AFP ότι ακούστηκαν επτά ή οκτώ πυροβολισμοί, σπέρνοντας χάος στον δρόμο.

(φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News