«Πρωτοσέλιδο» στα διεθνή ΜΜΕ η Εύα Καϊλή -Τι γράφουν για την απόφαση της προφυλάκισης της

Ελλάδα
«Πρωτοσέλιδο» στα διεθνή ΜΜΕ η Εύα Καϊλή -Τι γράφουν για την απόφαση της προφυλάκισης της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αρκετά ήταν τα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν την είδηση της παραμονής της Εύας Καϊλή στη φυλακή για έναν μήνα τουλάχιστον ακόμη, ενώ κάποια έβγαλαν την απόφαση σε έκτακτη μετάδοση

Τον γύρο της Ευρώπης και του κόσμου κάνει η είδηση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή, καθώς βρίσκεται στα πρωτοσέλιδα μεγάλων διεθνών ΜΜΕ.

Αρκετά ήταν τα μέσα ενημέρωσης που μετέδωσαν την είδηση της παραμονής της Εύας Καϊλή στη φυλακή για έναν μήνα τουλάχιστον ακόμη, ενώ κάποια έβγαλαν την απόφαση σε έκτακτη μετάδοση, σύμφωνα με το enikos.gr.

«Παρατείνεται για έναν μήνα η κράτηση της Εύας Καϊλή. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή θα παραμείνει υπό κράτηση αφού κατηγορήθηκε για έρευνα για διαφθορά», γράφει η βελγική Le Soir.

«Παραμένει στη φυλακή. Η βελγική δικαιοσύνη αποφάσισε την κράτηση της Ελληνίδας Εύας Καϊλή, η οποία κατηγορήθηκε αυτόν τον μήνα σε έρευνα για διαφθορά που αφορούσε το Κατάρ και της αφαιρέθηκε το λειτούργημα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», γράφει η γαλλική Le Parisien.

«Διαφθορά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Η Εύα Καϊλή κρατείται στη φυλακή» γράφει η L’ Echo, με υπότιτλο: «Η Εύα Καϊλή έχει προθεσμία 24 ωρών για να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης παράτασης της κράτησής της».

«Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Εύα Καϊλή, που κρατείται από τις 9 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της έρευνας του Qatargate, θα πρέπει να παραμείνει στη φυλακή για τουλάχιστον έναν μήνα», μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ANSA.

Στο κέντρο της αρχικής σελίδας του Politico η είδηση, με τίτλο «Η Εύα Καϊλή θα περάσει τα Χριστούγεννα στη φυλακή, αποφάσισε το δικαστήριo»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News