Πέθανε από σήψη η Τσάρλμπι Ντιν - Τι σχέση έχει το τροχαίο που είχε εμπλακεί πριν από 10 χρόνια

Life
Πέθανε από σήψη η Τσάρλμπι Ντιν - Τι σχέση έχει το τροχαίο που είχε εμπλακεί πριν από 10 χρόνια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι η λοίμωξη που της προκάλεσε τον θάνατο επιδεινώθηκε από την «ασπληνία», δηλαδή την απουσία σπλήνας

H Νοτιοαφρικανή ηθοποιός και μοντέλο Τσάρλμπι Ντιν πέθανε τον Αύγουστο από βακτηριακή σήψη, όπως ανακοίνωσε χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου, ο ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης στους Times.

Η ηθοποιός, που έγινε γνωστή από την ταινία Τρίγωνο της θλίψης, πέθανε στις 29 Αυγούστου σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης μόλις στα 32 της χρόνια.

Ο ιατροδικαστής δήλωσε ότι η λοίμωξη που της προκάλεσε τον θάνατο επιδεινώθηκε από την «ασπληνία», δηλαδή την απουσία σπλήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός έπαθε βακτηριακή λοίμωξη από το βακτήριο που ονομάζεται Capnocytophaga, το οποίο μεταδίδεται πολύ σπάνια στους ανθρώπους συνήθως μέσω δαγκωμάτων σκύλων, σύμφωνα με το protothema.gr.

Η αρχή του κακού έγινε πριν από 10 χρόνια... Ο Άλεξ Τζέικομπς, αδελφός της Ντιν, δήλωσε στο Rolling Stone ότι η ηθοποιός, είχε ένα «πολύ, άσχημο αυτοκινητιστικό ατύχημα» πριν από μια δεκαετία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να της αφαιρεθεί η σπλήνα. Οι άνθρωποι χωρίς σπλήνα είναι πιο επιρρεπείς σε σοβαρές βακτηριακές λοιμώξεις.

«Της αφαίρεσαν τη σπλήνα. Αυτό μπορεί να είχε κάποια σχέση τον θάνατό της», δήλωσε ο Τζέικομπς στο Rolling Stone μετά το θάνατο της αδελφής του. «Η έλλειψη της σπλήνας της πιθανότατα συνέβαλε στο να μην μπορούσε να καταπολεμήσει τη λοίμωξη».

Εκτός από το Τρίγωνο της θλίψης και τη Μαύρη αστραπή, η 32χρονη Ντιν είχε στο ενεργητικό της τις ταινίες Spud, Blood in the Water και Don't Sleep.

Η Ντιν είχε μιλήσει για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία λέγοντας πως για εκείνη ήταν σαν να είχε πάρει το βραβείο.

«Για μένα, είμαι σαν να έχω ήδη κερδίσει. Είμαι ήδη στις Κάννες με την ταινία. Αυτό είναι τόσο απίστευτο», είχε πει. «Οτιδήποτε είναι απλά ένα κερασάκι στην κορυφή για μένα, καταλαβαίνετε;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News