Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ύστερα από χρόνια μάχη με τη λευχαιμία (βίντεο)

Κόσμος
Πέθανε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς ύστερα από χρόνια μάχη με τη λευχαιμία (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες του σερβικού ποδοσφαίρου - Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών στο νοσοκομείο της Ρώμης, μετά από άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τη λευχαιμία

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 53 ετών άφησε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, βυθίζοντας στο πένθος το σερβικό και το ιταλικό ποδόσφαιρο μετά την είδηση του θανάτου του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. Ο 53χρονος προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής είχε νικήσει δύο φορές την λευχαιμία στο παρελθόν.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υπήρξε ένας από τους καλύτερους παίκτες του σερβικού ποδοσφαίρου. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών στο νοσοκομείο της Ρώμης, μετά από άνιση μάχη που έδινε τα τελευταία χρόνια με τη λευχαιμία.

“Η σύζυγός του Αριάνα, με τα παιδιά τους Βικτόρια, Βιργκίνια, Μίροσλαβ, Ντούσαν και Νίκολας, η εγγονή του Βιολάντε, η μητέρα Βικιόριζα και ο αδερφός του, Ντράζεν, γνωστοποιούν με θλίψη τον άδικο και πρόωρο θάνατο του υποδειγματικού συζύγου πατέρα, γιου και αδερφού τους, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς. 

Ένας μοναδικός επαγγελματίας και άνθρωπος, διαθέσιμος και καλός με όλους. Πολέμησε θαραλλέα απέναντι σε μία φρικτή ασθένεια. Ευχαριστούμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που τον παρακολουθούσαν αυτά τα χρόνια, με αγάπη και σεβασμό, ιδιαίτερα την γιατρό Φραντσέσκα Μπονιφάτσι, τον γιατρό Αντόνιο Κούρτι, τον καθηγητή Αλεσάντρο Ραμπάλντι και τον γιατρό Λούκα Μαρκέτι.

Ο Σίνισα θα παραμείνει για πάντα μαζί μας. Ζωντανός με όλη την αγάπη που μας έχει χαρίσει”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η οικογένειά του.

https://www.youtube.com/watch?v=_dD436WxehA?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Βοϊβοντίνα, Ερυθρός Αστέρας, Σαμπντόρια, Ρόμα, Ιντερ, Λάτσιο ήταν οι ομάδες που έπαιξε στην καριέρα του, ενώ ως προπονητής είχε καθίσει στον πάγκο των Κατάνια, Μπολόνια, Φιορεντίνα, Εθνική Σερβίας, Μίλαν, Τορίνο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς υπήρξε ένας μεγάλος μαχητής της ζωής. Τον περασμένο Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι έδινε για δεύτεη φορά μάχη με τη λευχαιμία, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν από τρία χρόνια.

Ο Σέρβος είχε κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών στο πλαίσιο της θεραπείας του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να βγει νικητής από την άνιση μάχη με τη λευχαιμία.

Φωτογραφία: instagram

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News