Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με σπάνια, ανίατη νευρολογική ασθένεια

Κόσμος
Σελίν Ντιόν: Διαγνώστηκε με σπάνια, ανίατη νευρολογική ασθένεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν

Δυστυχώς σήμερα η Σελίν Ντιόν επιβεβαίωσε τους φόβους, αφού ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με μια ανίατη νευρολογική ασθένεια: Το Stiff Person Syndrome.

Μεγάλη ανησυχία επικρατούσε τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση της υγείας της Σελίν Ντιόν. Η ανησυχία αυτή μεγάλωνε ολοένα και περισσότερο, όσο η αγαπημένη τραγουδίστρια προχωρούσε σε ακυρώσεις των συναυλιών της.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο, η πάθηση αυτή αφήνει επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Η 54χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας της στους θαυμαστές της, με μια ανάρτηση στο Instagram, σημειώνοντας πως θα ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, στην οποία είχε προγραμματίσει να εμφανιστεί και στην Ελλάδα.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία «χτυπά» τον έναν στους 1.000.000 ανθρώπους, σύμφωνα με την Σελίν Ντιόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News