Θρίλερ στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Σηκώθηκαν F-16 ύστερα από σήμα της CIA για τρομοκράτη σε πτήση (βίντεο)

Ελλάδα
Θρίλερ στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος": Σηκώθηκαν F-16 ύστερα από σήμα της CIA για τρομοκράτη σε πτήση (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον αέρα εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ, αφού το αεροπλάνο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω όταν είχε φτάσει στην Ιταλία. Πριν μπει στον εναέριο χώρο της Γαλλίας, του απαγορεύθηκε η είσοδος στο FIR Παρισιού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να κάνει κύκλους στον αέρα

Προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος», λίγα λεπτά πριν από τις 10:00 το βράδυ της Πέμπτης, η πτήση της Emirates που έθεσε σε συναγερμό τις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για ύποπτο επιβάτη.

Αφού ελέγχθηκε πτήση της Emirates, που δεν είχε ακόμη απογειωθεί, με προορισμό το Ντουμπάι και δεν βρέθηκε τίποτα ύποπτο, οι Αρχές ενημέρωσαν την πτήση UAE209 της ίδιας εταιρείας, που είχε προορισμό τη Νέα Υόρκη, πως έπρεπε να γυρίσει στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», για να ελεγχθεί από κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής.

Η πτήση προσγειώθηκε, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Άμυνας και με ό,τι μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, γύρισε πίσω με συνοδεία δύο μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο συναγερμός σήμανε έπειτα από πληροφορία για επιβάτη που σχετίζεται με τρομοκρατία.

Θρίλερ στον αέρα με την πτήση της Emirates

Στον αέρα εκτυλίχθηκε ένα θρίλερ, αφού το αεροπλάνο αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω όταν είχε φτάσει στην Ιταλία. Πριν μπει στον εναέριο χώρο της Γαλλίας, του απαγορεύθηκε η είσοδος στο FIR Παρισιού, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει να κάνει κύκλους στον αέρα, αλλά επειδή τα καύσιμα δεν επαρκούσαν ο πιλότος πήρε την απόφαση να γυρίσει πίσω, ενώ ακολούθησε πορεία αποκλειστικά πάνω από θάλασσα, αποφεύγοντας να πετά πάνω από τη στεριά.

Στο αεροδρόμιο έχουν σπεύσει οι Αρχές για να ελέγξουν το αεροσκάφος.

https://twitter.com/fragolevantinos/status/1590804720628641792

Χρήστης του Twitter έχει ανεβάσει σειρά από βίντεο, τα οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, δείχνουν τη διαδικασία της απομάκρυνσης των επιβατών από το αεροπλάνο, ενώ αναφέρει επίσης ότι «ο ύποπτος παραμένει καθισμένος και δεν του επιτρέπεται να φύγει από το αεροπλάνο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News