Κόσμος

Η κόρη της δίνει «μάχη» με τον καρκίνο και θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα αυτό το Σαββατοκύριακο

Οικογένεια αποφάσισε να «επισπεύσει τα Χριστούγεννα» και να τα γιορτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο όγκος της 22χρονης Λάουρα επέστρεψε

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο αποφάσισε μία μητέρα να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα με την κόρη της καθώς εκείνη δίνει μάχη για την ζωή της αφού παλεύει με τον καρκίνο και βρίσκεται στο τελικό στάδιο.

Η Νίκολα Νούταλ δήλωσε ότι η οικογένειά της αποφάσισε να «επισπεύσει τα Χριστούγεννα» και να τα γιορτάσει αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς ο όγκος της κόρης της Λάουρα επέστρεψε.

Ειδικότερα, η 22χρονη Λάουρα η οποία δίνει μάχη με τον καρκίνο εδώ και τέσσερα χρόνια, υποβλήθηκε πρόσφατα στην τέταρτη μεγάλη χειρουργική επέμβαση, αλλά ο καρκίνος επέστρεψε λίγες ημέρες αργότερα.

Και τώρα η μητέρα της σχεδιάζει ένα πρόωρο χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Η ίδια δήλωσε στο «BBC Breakfast»: «Η Λάουρα έχει δύο εβδομάδες αρκετά έντονης ακτινοθεραπείας. Έχουμε μία ευκαιρία με αυτή την ακτινοθεραπεία και δεν ξέρουμε πώς θα αισθανθεί η Λάουρα στο τέλος της ή αν θα της αφήσει μόνιμες παρενέργειες. Οπότε σκεφτήκαμε ότι αντί να περιμένουμε, θα επισπεύσουμε τα Χριστούγεννα. Θα γιορτάσουμε και θα είμαστε ευγνώμονες για το γεγονός ότι έχουμε αυτόν τον χρόνο μαζί».

Η Λάουρα, διαγνώστηκε με έναν επιθετικό τύπο καρκίνου του εγκεφάλου το 2018 μετά από μια εξέταση ρουτίνας για τα μάτια.

Στην 22χρονη δόθηκε αρχικά προθεσμία 12 μηνών. Έκτοτε ήταν αποφασισμένη να διαγράψει στόχους από τη λίστα με τα σχέδιά της, όπως η αποφοίτηση, η ολοκλήρωση του μαραθώνιου και η παρουσίαση μιας πρόγνωσης καιρού στο BBC.

Η μητέρα της δήλωσε ότι είναι έτοιμη να γιορτάσει ξανά τον Δεκέμβριο και να προσθέσει περισσότερα στη λίστα των επιθυμιών της Λάουρα.

«Έχουμε πολλά ακόμη πράγματα στη λίστα. Δεν τα παρατάμε ακόμα. Της δόθηκαν μόνο 12 μήνες και είναι εδώ για τέσσερα χρόνια - και σκοπεύω να είναι εδώ για πολλά ακόμη», είπε η μητέρα της που δεν χάνει το κουράγιο και την αισιοδοξία της.

Πηγή: Sun

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια