Συνταρακτικό βίντεο: Άνδρας σπρώχνει και ρίχνει 32χρονο στις ράγες του μετρό

Κόσμος
Συνταρακτικό βίντεο: Άνδρας σπρώχνει και ρίχνει 32χρονο στις ράγες του μετρό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου στις ΗΠΑ δείχνει έναν άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν να επιτίθεται και να σπρώχνει έναν 32χρονο στις ράγες!

Χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε άνδρας σε 32χρονο το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και τον έριξε στις γραμμές του τρένου L προς τα βόρεια στο σταθμό του μετρό Wyckoff Avenue και Myrtle Avenue, σύμφωνα με την αστυνομία, την οποία επικαλείται η New York Post.

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα του δράστη το Σάββατο, τα οποία τον δείχνουν να στέκεται στη μία πλευρά της πλατφόρμας με τα χέρια του διπλωμένα και με την πλάτη στις γραμμές, καθώς εντοπίζει τον στόχο του στην άλλη πλευρά της πλατφόρμας κοντά σε ένα άλλο σύνολο γραμμών.

Ο δράστης κοιτάζει και προς τις δύο κατευθύνσεις, σαν να ελέγχει ότι το πεδίο είναι ελεύθερο - στη συνέχεια τρέχει προς το θύμα. Το ανυποψίαστο θύμα πέφτει στο έδαφος και πέφτει στις ράγες αφήνοντας μόνο τα γυαλιά ηλίου του στην γεμάτη κόσμο πλατφόρμα. Στη συνέχεια, ο επιτιθέμενος τρέχει πίσω στο σημείο απ' όπου ξεκίνησε, παίρνει το σακίδιό του και φεύγει από το σημείο.

Το θύμα τραυματίστηκε αλλά δεν χτυπήθηκε από τρένο, δήλωσαν οι αστυνομικοί. Ένας εργαζόμενος στα μέσα μεταφοράς που μίλησε με το θύμα δήλωσε στην Post την Παρασκευή ότι ο άνδρας είχε χτυπήσει τον ώμο του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News