Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει για να γλιτώσει από τις εκρήξεις

Κόσμος
Πόλεμος στην Ουκρανία: Ελληνίδα δημοσιογράφος τρέχει για να γλιτώσει από τις εκρήξεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουλάχιστον εννέα δυνατές εκρήξεις συντάραξαν το Κίεβο

Πανικός επικράτησε στο Κίεβο μετά το μπαράζ επιθέσεων με drone καμικάζι από τη Ρωσία. Τουλάχιστον εννέα δυνατές εκρήξεις συντάραξαν την ουκρανική πρωτεύουσα. Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση μετά από αυτή που σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα και άφησε πίσω της νεκρούς και τραυματίες.

Την ώρα της επίθεσης στο Κίεβο βρισκόταν η δημοσιογράφος του OPEN Αδαμαντία Λιόλιου η οποία μετέδιδε το ρεπορτάζ την ώρα που υπήρξε νέος συναγερμός και ξεκίνησε να τρέχει για να προστατευτεί.

Σύμφωνα με τον «Guardian» ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο έγραψε στο telegram: «Έκρηξη στην περιοχή Shevchenkivskyi – στο κέντρο της πρωτεύουσας. Όλες οι υπηρεσίες αποστέλλονται στον τόπο του συμβάντος. Περισσότερες λεπτομέρειες αργότερα. Συνεχίζεται ο συναγερμός αεροπορικής επιδρομής. Μείνετε στα καταφύγια!».

Σε βίντεο που κυκλοφορούν από το εμπόλεμο Κίεβο φαίνονται άνθρωποι που βρίσκονταν στον δρόμο κοντά στην πλατεία Μαϊντάν να τρέχουν αναζητώντας ένα καταφύγιο. «Κάτι είδαν, έρχεται νέο drone, τρέχουν όλοι σε πρόχειρο καταφύγιο» περιέγραψε πανικόβλητη η Αδαμαντία Λιόλιου.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News