Αγία Πελαγία: Πρώτη είδηση σε Guardian και Reuters ο νεκρός από την κακοκαιρία

Κρήτη
Αγία Πελαγία: Πρώτη είδηση σε Guardian και Reuters ο νεκρός από την κακοκαιρία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκείνο που σχολιάζεται είναι το γεγονός ότι όλη η καταστροφή προκλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, αν και υπήρχε πρόγνωση από τις προηγούμενες ημέρες για την κακοκαιρία δεν εστάλη μήνυμα από το 112 στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκε και η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής ενώ αναζητείται ακόμη μια γυναίκα

Στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα του κόσμου φιλοξενείται η είδηση των μεγάλων καταστροφών που προκλήθηκαν στην Κρήτη από τις βροχοπτώσεις, τον ένα νεκρό και την αγνοούμενη στην Αγία Πελαγία.

Η είδηση φιλοξενείται στον Guardian, στο Reuters, το RTL, το ZDF.

Εκείνο που σχολιάζεται είναι το γεγονός ότι όλη η καταστροφή προκλήθηκε μέσα σε λίγα λεπτά, αν και υπήρχε πρόγνωση από τις προηγούμενες ημέρες για την κακοκαιρία δεν εστάλη μήνυμα από το 112 στο Ηράκλειο όπου σημειώθηκε και η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής ενώ αναζητείται ακόμη μια γυναίκα.

Μετά την γνωστοποίηση της τραγωδίας η Πολιτική Προστασία προειδοποίησε για έντονα καιρικά φαινόμενα τους κατοίκους του Λασιθίου.

Το Αστεροσκοπείο Αθηνών κατέγραψε 139 χιλιοστά στον Άγιο Νικόλαο ενώ σύμφωνα με την εκτίμηση του μετεωρολόγου Κ. Λαγουβάρδου η βροχή που έπεσε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου στην Κρήτη ήταν το 1/3 της ετήσιας βροχής που πέφτει συνήθως στην Κρήτη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News