Καζακστάν: Ζηλιάρης σύζυγος παρεξηγεί άντρα που σώζει τη γυναίκα του από πνιγμό (βίντεο)

Κόσμος
Καζακστάν: Ζηλιάρης σύζυγος παρεξηγεί άντρα που σώζει τη γυναίκα του από πνιγμό (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα απίθανο βίντεο, σχεδόν... προορισμένο να γίνει viral, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου, με «αφετηρία» το μακρινό Καζακστάν

Τον μπελά του φαίνεται πως βρήκε άνδρας στο Καζακστάν ο οποίος πήγε να κάνει μια καλή χειρονομία όμως του βγήκε σε ξινό...

Ο ζηλόφθονος σύζυγος επιτέθηκε σε έναν άτυχο υπάλληλο εταιρείας καθαρισμού χαλιών, ο οποίος προσπαθούσε να βοηθήσει μια γυναίκα η οποία... πνιγόταν. 

Στο απίθανο βίντεο, διάρκειας μόλις 59 δευτερολέπτων, φαίνεται ο υπάλληλος που μεταφέρει το χαλί και η γυναίκα, η οποία βγαίνει στον διάδρομο, για να του ανοίξει. Τότε, εκείνη αρχίζει να πνίγεται, καθώς προφανώς έτρωγε κάτι που έχει σφηνωθεί στον λαιμό της.

Ο άντρας διαπιστώνει ότι υπάρχει πρόβλημα και αμέσως την αρπάζει από τη μέση και πιέζει, προκειμένου να την κάνει να βγάλει αυτό που της προκαλεί τον πνιγμό.

Δίχως να έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει, ο σύζυγος της γυναίκας που πνίγεται, βγαίνει στον διάδρομο και βλέπει τον υπάλληλο που την έχει αγκαλιάσει από τη μέση, βρίσκεται πίσω της και πιέζει το στομάχι της.

Πιστεύοντας, πιθανότατα, ότι ο άντρας έχει επιτεθεί στη γυναίκα του με σεξουαλικούς σκοπούς, ορμάει πάνω του και αρχίζει να τον χτυπάει με μανία.

Η γυναίκα του που αντιλαμβάνεται την παρεξήγησε που συνέβαινε προσπάθησε να τον απομακρύνει αλλά μάταια...

Ευτυχώς, ο υπάλληλος τελικά γλίτωσε από τη «μανία» του ζηλιάρη συζύγου, ο οποίος κατάφερε να του αφήσει ως "σουβενίρ" ένα μαυρισμένο μάτι...

Δείτε το βίντεο: 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News