Johnny Depp: Έχει ειδύλλιο με δικηγόρο του αλλά όχι με αυτήν που νομίζαμε (βίντεο)

Κόσμος
Johnny Depp: Έχει ειδύλλιο με δικηγόρο του αλλά όχι με αυτήν που νομίζαμε (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ηθοποιός βγαίνει με την Joelle Rich, νομική εκπρόσωπό του στη δίκη κατά της «Sun», της εφημερίδας που ο 59χρονος ηθοποιός είχε μηνύσει για δυσφήμιση

Έδιναν και έπαιρναν οι φήμες περί σχέσης του 59χρονου ηθοποιού με τη νομική εκπρόσωπό του στη δική κατά της Heard, Camille Vasquez, εκείνος φαίνεται πως επέλεξε μια συνάδελφό της. 

Ενώ οργίαζαν οι φήμες περί σχέσης του 59χρονου ηθοποιού με τη νομική εκπρόσωπό του στη δική κατά της Heard, Camille Vasquez, εκείνος φαίνεται πως επέλεξε μια συνάδελφό της.

Η Rich, που έχει ως έδρα της το Λονδίνο, έδωσε μάλιστα πολλές φορές το «παρών» στη δίκη κατά της Heard, ενώ ο φακός τη συνέλαβε να στέκεται έξω από το δικαστήριο, αλλά και να αγκαλιάζει την Camille Vasquez.

Πηγές μιλούν για ερωτική σχέση μεταξύ του ηθοποιού και της δικηγόρου, η οποία ωστόσο δεν είναι «σοβαρή».

Η Rich, σύμφωνα με το βιογραφικό της, «βοηθάει άτομα και οικογένειες να προστατεύσουν την προσωπική ζωή και τη φήμη τους από τη δημόσια έκθεση» και έχει ειδικευτεί σε υποθέσεις δυσφήμισης, πνευματικών δικαιωμάτων και προσωπικών δεδομένων.

Μάλιστα η εταιρεία της είχε εκπροσωπήσει και τη Meghan Marke, σε μια υπόθεσή της δούκισσας κατά της Mail on Sunday.

Μπορεί ο Johnny Depp να αναδείχθηκε νικητής στην πρόσφατη, πολυσυζητημένη δίκη του εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard, ωστόσο μετράει μια σημαντική δικαστική ήττα στην αγωγή που είχε κάνει το 2020 κατά της «The Sun» για δυσφήμιση, όταν η εφημερίδα τον είχε κατηγορήσει ότι «δέρνει» τη γυναίκα του.

Το αποτέλεσμα της δίκης, σε κάθε περίπτωση, δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει ειδύλλιο με την τότε δικηγόρο του, Joelle Rich, όπως υποστηρίζουν πηγές κοντά στο ζευγάρι.

//--> //-->
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News