Βουλγαρία: Αύξηση στις προκρατήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο

Κόσμος
Βουλγαρία: Αύξηση στις προκρατήσεις στο χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στις 22 Σεπτεμβρίου το χιονοδρομικό κέντρο αρχίζει τη διάθεση χιονοδρομικών καρτών (ski pass) για τη νέα σεζόν

Αύξηση στις προκρατήσεις, τόσο από ντόπιους όσο και από ξένους τουρίστες, παρατηρείται στο χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο, στη νότια Βουλγαρία, όπως ανέφερε στο Βουλγαρικό Πρακτορείο (BTA) ο διευθύνων σύμβουλος Μαριάν Μπελιάκοφ.

Το αυξημένο ενδιαφέρον μεταξύ των ταξιδιωτικών πρακτορείων και των μεμονωμένων προσώπων διαψεύδει εκείνους που πίστευαν ότι, με φόντο τον πληθωρισμό, όλοι θα περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή για να οργανώσουν τις διακοπές τους, σχολίασε.

Το Παμπόροβο ανέφερε επίσης έντονη αύξηση του ενδιαφέροντος των ταξιδιωτικών πρακτορείων για κρατήσεις κατά τη χειμερινή περίοδο.

Οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων πιστεύουν ότι η αύξηση των προκρατήσεων οφείλεται στην απόφασή τους να μην αυξήσουν τις τιμές και να τις διατηρήσουν κοντά στο επίπεδο της περασμένης χρονιάς.

Στις 22 Σεπτεμβρίου το χιονοδρομικό κέντρο αρχίζει τη διάθεση χιονοδρομικών καρτών (ski pass) για τη νέα σεζόν.

Οι τιμές θα κυμαίνονται στα περσινά επίπεδα και θα διατίθενται μέχρι τις 20 Νοεμβρίου στην επίσημη σελίδα του κέντρου στο διαδίκτυο. Η διεύθυνση του κέντρου πιστεύει ότι η προπώληση είναι μια ευκαιρία για οικονομική προβλεψιμότητα εν μέσω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών και του υψηλού πληθωρισμού.

Οι περισσότεροι από τους πελάτες είναι Βούλγαροι αλλά και επισκέπτες από τις γειτονικές χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

(Φωτογραφία αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News