Νέα πρόκληση: Τούρκος πολιτικός άνοιξε σημαία της χώρας του μπροστά στη Βουλή (βίντεο)

Ελλάδα
Νέα πρόκληση: Τούρκος πολιτικός άνοιξε σημαία της χώρας του μπροστά στη Βουλή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ από την Αθήνα φιλοξενεί και το site της Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι προκλήσεις από την Τουρκική πλευρά, με το νέο περιστατικό να αφορά σε πολιτικό της γείτονος, τον Μουσταφά Σαριγκιούλ, ο οποίος εμφανίστηκε στο Σύνταγμα, απέναντι από την ελληνική Βουλή και ύψωσε την τουρκική σημαία, καλώντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να μην ζητάει βοήθεια από την Αμερική και να πάρει τα χέρια του από τα όπλα.

Το βίντεο του Μουσταφά Σαριγκιούλ από την Αθήνα φιλοξενεί και το site της Yeni Safak, σχολιάζοντας την ένταση που επικρατεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.

 «Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική. Ζήτα φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Ελάτε σε ειρήνη, είμαστε εδώ» αναφέρει ο Μουσταφά Σαριγκιούλ στο βίντεο που ανέβασε στα social media, ενώ ανοίγει την σημαία της χώρας του μπροστά από την Βουλή των Ελλήνων στην πλατεία Συντάγματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News