θρίλερ στο Μαϊάμι: Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες - «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» (βίντεο)

Κόσμος
θρίλερ στο Μαϊάμι: Αεροσκάφος τυλίχθηκε στις φλόγες - «Νόμιζα ότι θα πεθάνω» (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πτήση είχε απογειωθεί από το Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας - Αναμενόταν να φτάσει στις ΗΠΑ αλλά το σύστημα προσγείωσης κατέρρευσε και ξέσπασε φωτιά

Η πτήση είχε απογειωθεί από το Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανής Δημοκρατίας και αναμενόταν να φτάσει στις ΗΠΑ στις 17:30 αλλά το σύστημα προσγείωσης κατέρρευσε και ξέσπασε φωτιά.

Το αεροσκάφος MD-82 μετέφερε 126 επιβάτες και 11 μέλη του πληρώματος και τρεις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για μικροτραυματισμούς, δήλωσαν αξιωματούχοι. Η Red Air με έδρα τη Δομινικανή Δημοκρατία ωστόσο ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 130 επιβάτες και 10 μέλη του πληρώματος.

«Νόμιζα ότι θα πέθαινα», είπε η Πάολα Γκαρσία στο CBS Miami. «Ήταν φρικτό. Χτυπούσαμε από άκρη σε άκρη και μετά όλα σταμάτησαν. Μετά ο κόσμος αρχίζει να τρέχει γιατί υπήρχε φωτιά».

Στο σημείο έφτασαν άμεσα δυνάμεις της πυροσβεστικής, οι οποίες έσβησαν τη φωτιά με αφρό.

Η αεροπορική εταιρεία είπε ότι το αεροσκάφος «είχε τεχνικές δυσκολίες μετά την προσγείωση στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι (MIA)», αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό. «Στη RED Air εκφράζουμε την απόλυτη αλληλεγγύη μας στους επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους», ανέφερε η εταιρεία στην ανακοίνωση.

https://twitter.com/estendenciavzl/status/1539397948026540032

Με πληροφορίες από: Daily Mail, CNN

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News