Σοκ με τον γιο του Μπάιντεν: Παρουσιάζεται γυμνός σε βίντεο να κρατά παράνομο όπλο (εικόνες)

Κόσμος
Σοκ με τον γιο του Μπάιντεν: Παρουσιάζεται γυμνός σε βίντεο να κρατά παράνομο όπλο (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη στιγμή που στις ΗΠΑ έχει ανοίξει η συζήτηση για την οπλοκατοχή

Βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η New York Post, με πρωταγωνιστή τον γιο του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, ο οποίος εμφανίζεται γυμνός κρατώντας ένα όπλο σε δωμάτιο ξενοδοχείου, έχει τραβήξει την προσοχή στο Λευκό Οίκο.

Το βίντεο, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, αποτελεί σκάνδαλο, καθώς το όπλο του γιου Μπάιντεν φέρεται να είναι παράνομο, τη στιγμή μάλιστα που αυξάνονται οι ένοπλες επιθέσεις στις ΗΠΑ.

Ο Χάντερ Μπάιντεν κατέγραψε το βίντεο στις 17 Οκτωβρίου του 2018, σύμφωνα με το Radar Online, το οποίο αποκάλυψε για πρώτη φορά την ύπαρξή του.

Πέντε ημέρες νωρίτερα, είχε αγοράσει ένα πιστόλι διαμετρήματος 38 χιλιοστών στο Ντέλαγουερ, ανέφερε πέρυσι το Politico.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, κάλεσε το Κογκρέσο να εγκρίνει νέα μέτρα ελέγχου της οπλοκατοχής για να ανακόψει το κύμα δολοφονιών.

«Πόσα ακόμη μακελειά είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχθούμε;» είπε ο Μπάιντεν, επαναλαμβάνοντας στο διάγγελμά του από τον Λευκό Οίκο ότι «φτάνουν πια» οι αέναα επαναλαμβανόμενες επιθέσεις με τη χρήση πυροβόλων όπλων, που βυθίζουν στο πένθος τις ΗΠΑ.

Η Βουλή των Αντιπροσώπων, που τελεί υπό την πλειοψηφία των Δημοκρατικών, αναμένεται να ψηφίσει αυτή την εβδομάδα νομοθεσία που θα περιορίζει την αγορά όπλων.

Την ίδια ώρα, όμως, η κυβέρνηση Μπάιντεν δέχεται σφοδρή κριτική με τον γερουσιαστή Ρον Τζόνσον να κατηγορεί τον Αμερικανό πρόεδρο για υποκρισία.

«Πριν προτείνει ή εγκρίνει οποιαδήποτε νέα ομοσπονδιακή νομοθεσία για τα όπλα, η κυβέρνηση Μπάιντεν θα πρέπει να επιβάλλει τους υφιστάμενους νόμους, ανεξάρτητα από το ποιος τους παραβιάζει, ακόμα κι αν αυτό το άτομο είναι ο γιος του προέδρου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία αρχείου Twitter

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News