Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 18χρονος μπαίνει στο σχολείο

Κόσμος
Μακελειό σε σχολείο στο Τέξας: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο 18χρονος μπαίνει στο σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνολικά 21 άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενός 18χρονου σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε, ο οποίος έπεσε στην συνέχεια νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς

Συνολικά 21 άνθρωποι, 19 παιδιά και δύο εκπαιδευτικοί, έχασαν τη ζωή τους από τα πυρά ενός 18χρονου σε δημοτικό σχολείο στην πόλη Ουβάλντε, ο οποίος έπεσε στην συνέχεια νεκρός σε ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κάλεσε να αναληφθεί δράση για να αντιμετωπιστεί η μάστιγα των επιθέσεων με πυροβόλα, διερωτώμενος «πότε θα ορθώσουμε το ανάστημά μας μπροστά στο λόμπι των όπλων». Νωρίτερα διέταξε οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια και τους δημόσιους χώρους ως το Σάββατο, σε ένδειξη πένθους.

Σύμφωνα με αξιωματικό της αστυνομίας που ανέλαβε να διενεργήσει την έρευνα, ο Σαλβαδόρ Ράμος έδρασε μόνος του, ενώ αναζητούνται τα κίνητρα της επίθεσης. 

Την ίδια στιγμή, στο φως δόθηκε βίντεο που αποτυπώνει τη στιγμή που ο 18χρονος μακελάρης, που αφαίρεσε τη ζωή 19 παιδιών και δύο δασκάλων,  μπαίνει στο δημοτικό σχολείο Robb του Τέξας.

Με μαύρα ρούχα, κουκούλα στο κεφάλι και ένα μεγάλο τουφέκι, τρέχει γρήγορα να εισέλθει στο σχολείο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης φορούσε αλεξίσφαιρο, ενώ κρατούσε τουλάχιστον ένα τουφέκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News