Περού: Νεκρή άρχισε να χτυπάει το φέρετρο – Ήταν (για λίγο ακόμα) ζωντανή (βίντεο)

Κόσμος
Περού: Νεκρή άρχισε να χτυπάει το φέρετρο – Ήταν (για λίγο ακόμα) ζωντανή (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι συγγενείς της 36χρονης Rosa Isabel Cespede Callaca, άνοιξαν εμβρόντητοι το φέρετρο για να έρθουν αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα - Η γυναίκα τους κοίταζε κατάματα μέσα απο το φέρετρο, αφού όπως διαπιστώθηκε ήταν ακόμα ζωντανή

Μακάβρια και σοκαριστική εξέλιξη είχε η κηδεία μίας γυναίκας στο Περού αφού, την ώρα που εξελισσόταν η τελετή, η νεκρή άρχισε να χτυπάει το καπάκι από το φέρετρο. 

Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο, το γεγονός «σάστισε» τους παρευρισκομένους στην τελετή.

Οι συγγενείς της 36χρονης Rosa Isabel Cespede Callaca, άνοιξαν εμβρόντητοι το φέρετρο για να έρθουν αντιμέτωποι με μια σοκαριστική εικόνα...

Η 36χρονη τους κοίταζε κατάματα μέσα απο το φέρετρο, καθώς ήταν ακόμα ζωντανή...! 

Άμεσα οι παρευρισκόμενοι, παρά τον αρχικό πανικό τους, έβαλαν την 36χρονη με το φέρετρο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού και τη μετέφεραν εσπευσμένα στο κοντινό Νοσοκομείο Ferrenafe.

Εκεί, οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι ήταν ακόμα ζωντανή -παρότι οι ζωτικές ενδείξεις της βρίσκονταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα. 

Κατόπιν αυτού, μπήκε στη μηχανική υποστήριξη, όπου και σημείωσε ελαφρά βελτίωση.

Ωστόσο, ενώ όλοι ήλπιζαν ότι ήταν μάρτυρες ενός θαύματος, λίγο αργότερα η υγεία της Rosa επιδεινώθηκε ραγδαία και η ίδια έφυγε από τη ζωή μερικές ώρες αργότερα.

Εξοργισμένοι οι συγγενείς από το λάθος των γιατρών

«Άνοιξε τα μάτια της και ίδρωνε. Πήγα αμέσως στο γραφείο μου και κάλεσα την αστυνομία», δήλωσε ο φροντιστής του νεκροταφείου, Juan Segundo Cajo ενώ, σε βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, φαίνεται ομάδα αστυνομικών να μεταφέρει το φέρετρο μέσα από το πλήθος σε ένα φορτηγό. Στη συνέχεια, στο βίντεο βλέπουμε ομάδα γιατρών να στέκεται πάνω από το ανοιχτό φέρετρο.

«Θέλουμε να μάθουμε γιατί η ανιψιά μου ζωντάνεψε χθες, όταν την πηγαίναμε για να κηδευτεί. Έχουμε τα βίντεο στα οποία σπρώχνει και αγγίζει το φέρετρο», δήλωσε εξοργισμένη η θεία της νεκρής, η οποία έχασε τη ζωή της από τροχαίο δυστύχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News