Βρετανία: Επιστρέφουν τα βασιλικά πάρτι στο Μπάκιγχαμ - Χωρίς την βασίλισσα Ελισάβετ

Life
Βρετανία: Επιστρέφουν τα βασιλικά πάρτι στο Μπάκιγχαμ - Χωρίς την βασίλισσα Ελισάβετ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πάρτι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιστρέφουν, όμως, πλέον θα λαμβάνουν χώρα χωρίς την παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ που εξακολουθεί να παραμένει μακριά από τις μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις

Τα πάρτι στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιστρέφουν, όμως, πλέον θα λαμβάνουν χώρα χωρίς την παρουσία της βασίλισσας Ελισάβετ που εξακολουθεί να παραμένει μακριά από τις μεγάλες δημόσιες εκδηλώσεις.

Η 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα. Έτσι, όπως ανακοίνωσε το Μπάκιγχαμ την Πέμπτη, τα πάρτι θα γίνονται με την παρουσία μελών της βασιλικής οικογένειας.

Τα τελευταία δύο χρόνια τα πάρτι στα ανάκτορα μπήκαν στον πάγο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που είχαν επιβληθεί για την ανάσχεσης της διασποράς του κορωνοϊού.

Παραδοσιακά, η βασίλισσα Ελισάβετ διοργανώνει τρία ετήσια πάρτι στον κήπο στο σπίτι της στο κεντρικό Λονδίνο και ένα άλλο στο Palace of Holyroodhouse στο Εδιμβούργο. Τα πάρτι στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο και αυτό στη Σκωτία τον Ιούνιο.

«Η Αυτού Μεγαλειότητα Η Βασίλισσα θα εκπροσωπηθεί από άλλα Μέλη της Βασιλικής Οικογένειας στα φετινά Garden Party, ενώ οι λεπτομέρειες για τη συμμετοχή θα επιβεβαιωθούν σε εύθετο χρόνο», ανέφερε το γραφείο της σε ανακοίνωσή του σήμερα Πέμπτη 5 Μαΐου.

Αρχές Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 χρόνων της βασίλισσας στον θρόνο, συμπεριλαμβανομένης της τελετής ευχαριστιών και ενός διαγωνισμού στο κεντρικό Λονδίνο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News