Σαγκάη: Ηλικιωμένος κηρύχθηκε… κατά λάθος νεκρός - Έγινε αντιληπτός στο νεκροτομείο (βίντεο)

Κόσμος
Σαγκάη: Ηλικιωμένος κηρύχθηκε… κατά λάθος νεκρός - Έγινε αντιληπτός στο νεκροτομείο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε από θεατές και τα πλάνα μεταδόθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στην πόλη

Πανικός επικρατεί το τελευταίο διάστημα στην Σαγκάη λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού παρά το αυστηρό lockdown, με τα εγκληματικά λάθη να μην λείπουν από το κάδρο.

Όπως αναφέρει η Guardian, έχει ξεκινήσει έρευνα κατά έξι ατόμων που κήρυξαν νεκρό έναν άνδρα κατά λάθος.

Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος διέμενε σε γηροκομείο. Ο άτυχος άνδρας κηρύχθηκε κατά λάθος νεκρός, τον έβαλαν σε σάκο πτώματος και ιατροδικαστές τον μετέφεραν σε ένα φορτηγό που τον περίμενε. Το λάθος έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του νεκροτομείου

Το περιστατικό, το οποίο έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 1 Μαΐου, βιντεοσκοπήθηκε από θεατές και τα πλάνα μεταδόθηκαν γρήγορα στο διαδίκτυο, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις στην πόλη.

Στα πλάνα φαίνονται εργαζόμενοι να βγάζουν έναν σάκο πτώματος από το φορτηγό του νεκροτομείου σε ένα καροτσάκι να κοιτάζουν μέσα στη σακούλα προτού συνειδητοποιήσουν ότι το άτομο μέσα είναι ζωντανό.

«Ζωντανός! Το είδατε αυτό; Ζωντανό!» λέει ο ένας. «Μην τον ξανασκεπάσετε!» λέει ένας άλλος. Ένας εργαζόμενος πηγαίνει να μιλήσει με άτομα που φορούν προστατευτικές στολές έξω από το κτίριο, και ο ηλικιωμένος ασθενής μεταφέρεται πίσω στο φορτηγάκι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News