ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από σύγκρουση οχήματος που έτρεχε με 160 χλμ με σχολικό

Κόσμος
ΗΠΑ: Bίντεο ντοκουμέντο από σύγκρουση οχήματος που έτρεχε με 160 χλμ με σχολικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σφοδρή σύγκρουση ενός αυτοκινήτου που είχε αναπτύξει ταχύτητα 160 χλμ/ ώρα, με ένα σχολικό το οποίο επέβαιναν 23 μαθητές κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας με τις εικόνες να κόβουν την ανάσα - Δείτε το βίντεο

Περίπου στις το απόγευμα της 23ης Φεβρουαρίου, οι 23 μαθητές, ηλικίας περίπου 11-13 ετών από το Σχολείο «George Sanchez» της πόλης Αλμπουκέρκι του Νέου Μεξικού στις ΗΠΑ, βρίσκονται στο σχολικό λεωφορείο που τους μεταφέρει σπίτια τους.

Ξαφνικά μια λευκή Mustang που είχε αναπτύξει ταχύτητα 160 χιλιομέτρων την ώρα επειδή έκανε κόντρες με ένα άλλο όχημα, πέφτει πάνω στο σχολικό και τα παιδιά εκσφενδονίζονται από τα καθίσματα τους καθώς το σχολικό λεωφορείο αναποδογυρίζει.

Ο 49χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ο Μάριο Πέρεζ, υπέστη κάταγμα του μηριαίου οστού και σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του με την κατηγορία της βαριάς σωματική βλάβης σε τρίτους, ενώ το δεύτερο όχημα απομακρύνθηκε με ταχύτητα μετά τη σύγκρουση. Δεν υπάρχουν αναφορές για τη σύλληψη του οδηγού.

Οι 7 από τους 23 μαθητές, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Σοβαρά τραυματίστηκαν 2 στα πόδια και ένας άλλος είχε κάταγμα στη λεκάνη, ανέφεραν οι αρχές.

Χθες Τετάρτη 27 Απριλίου, η αστυνομία, δημοσίευσε το βίντεο στο πλαίσιο της ερευνάς της για τα αίτια του ατυχήματος αλλά και στην προσπάθειά της να εντοπιστεί και να συλληφθεί και ο οδηγός του άλλου οχήματος (μια μπλε Mustang) που συμμετείχε στην κόντρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News