Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται στο πλευρό του για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του

Life
Κριστιάνο Ρονάλντο: Το παγκόσμιο ποδόσφαιρο βρίσκεται στο πλευρό του για την απώλεια του νεογέννητου παιδιού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα συλλυπητήρια στον Πορτογάλο επιθετικό θέλησαν να εκφράσουν αρκετές ποδοσφαιρικές ομάδες, στέλνοντάς μήνυμα στον CR7 πως η απώλεια που είχε ήταν και δική τους

Δύσκολες ώρες περνά ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η οικογένειά του. Ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε χθες Δευτέρα 18 Απριλίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ότι το αγόρι από τα νεογέννητα βρέφη του με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ έχασε τη ζωή του στη γέννα.

Η σύζυγος του Κριστιάνο Ρονάλντο βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και το κοριτσάκι ήρθε κανονικά στο κόσμο και όπως δήλωσαν οι γονείς είναι το μόνο που τους δίνει δύναμη για να συνεχίσουν.

Ο Πορτογάλος αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη σύντροφό του Χεορχίνα, ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό για την υποστήριξη που παρείχαν, ενώ ζητάει από όλους να σεβαστούν την ιδιωτικότητα που χρειάζεται η οικογένεια σε αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Αναλυτικά τι ανάρτησε το ζευγάρι:

«Είμαστε στην πολύ δύσκολη θέση λόγω της βαθύτατης λύπης μας να ανακοινώσουμε ότι το μικρό μας αγοράκι έφυγε από τη ζωή. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει ένας γονιός. Μόνο το γεγονός ότι γεννήθηκε το μικρό μας κοριτσάκι, μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για τη φροντίδα και την υποστήριξη. Όλοι μας είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ευγενικά την ιδιωτικότητά μας αυτή δύσκολη στιγμή.

Αγοράκι μας, είσαι ο άγγελος μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα.

Κριστιάνο – Χεορχίνα», ανέφερε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στην ανάρτησή του, την οποία συνυπογράφει με τη Χεορχίνα.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα των ομάδων

Ο σύλλογός του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση της είδησης έσπευσε να συμπαρασταθεί στον ποδοσφαιριστή για την απώλειά του.

«Ο πόνος σου είναι και δικός μας πόνος, Κριστιάνο. Στέλνουμε αγάπη και δύναμη σε σένα και την οικογένειά σου σ' αυτή τη στιγμή».

Τα συλλυπητήρια στον Πορτογάλο επιθετικό θέλησαν να εκφράσουν και άλλες ομάδες, στέλνοντάς μήνυμα στον CR7 πως η απώλεια που είχε ήταν και δική τους.

https://twitter.com/realmadrid/status/1516142602952790022
https://twitter.com/selecaoportugal/status/1516134653006131210
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News