Κίνα: Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι θάνατοι στη Σαγκάη παρά το σκληρό lockdown (βίντεο)

Κόσμος
Κίνα: Επιβεβαιώθηκαν οι πρώτοι θάνατοι στη Σαγκάη παρά το σκληρό lockdown (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Σαγκάη καθώς παρά το σιδηρούν lockdown - Καταγράφηκαν οι πρώτοι τρεις θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για το τι ακριβώς συμβαίνει στη Σαγκάη καθώς παρά το σιδηρούν lockdown, καταγράφηκαν οι πρώτοι τρεις θάνατοι ασθενών εξαιτίας επιπλοκών της COVID-19.

Σε ανακοίνωσή του που μεταφορτώθηκε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης, ο δήμος της Σαγκάης διευκρίνισε ότι οι τρεις ασθενείς που υπέκυψαν ήταν ηλικιωμένοι με υποκείμενα νοσήματα. 

Η κινεζική οικονομική πρωτεύουσα έχει μετατραπεί πλέον σε θέατρο της χειρότερης έξαρσης της πανδημίας από την εκδήλωση της υγειονομικής κρίσης, με δεκάδες χιλιάδες κρούσματα να επιβεβαιώνονται καθημερινά. Ο στόχος των κινεζικών Αρχών είναι να έχουν καταφέρει ως την Τετάρτη να σταματήσουν την εξάπλωση του COVID-19 στη Σαγκάη εκτός των περιοχών που βρίσκονται σε καραντίνα.

Για να τα καταφέρουν, πολλαπλασιάζουν τα τεστ και μεταφέρουν όλα τα θετικά κρούσματα μαζί με τις στενές επαφές τους σε ειδικά κέντρα απομόνωσης. Αναλυτές και ειδικοί ωστόσο υποστηρίζουν πως πρόκειται για εξαιρετικά φιλόδοξο στόχο ενώ οι καταγγελίες για τα όσα απίστευτα συμβαίνουν στη μεγαλούπολη πληθαίνουν παρά την Κινεζική λογοκρισία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News