Πολ Όστερ: Νεκρή από ναρκωτικά η 10 μηνών εγγονή του

Κόσμος
Πολ Όστερ: Νεκρή από ναρκωτικά η 10 μηνών εγγονή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο θάνατος της Ρούμπι Όστερ προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση ως αποτέλεσμα υπερβολικής συνδυαστικής δόσης φαιντανύλης και ηρωίνης

Για τον θάνατο της 10 μηνών κόρης του, από υπερβολική κατανάλωση ναρκωτικών, κατηγορείται ο γιος του συγγραφέα Πολ Όστερ, Ντάνιελ Όστερ.

Όπως  αναφέρουν οι NWT, την 1η Νοεμβρίου ο 44χρονος Ντάνιελ Όστερ είχε την επιμέλεια της κόρης του στο διαμέρισμά του στο Μπρούκλιν, όπου και το βρέφος βρέθηκε αναίσθητο. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις, ο θάνατος της Ρούμπι Όστερ προκλήθηκε από οξεία δηλητηρίαση ως αποτέλεσμα υπερβολικής συνδυαστικής δόσης φαιντανύλης και ηρωίνης.

Στην κατάθεσή του στην αστυνομία της Νέας Υόρκης, ο Ντάνιελ Όστερ είπε πως αφού η σύζυγός του έφυγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της, εκείνος πήρε ενέσιμα ηρωίνη και ύστερα ξάπλωσε για έναν σύντομο ύπνο κοντά στην κόρη του. Όταν ξύπνησε, η Ρούμπι Όστερ ήταν «μπλε, άψυχη και αδρανής» σύμφωνα με τον πατέρα της.

Ο 44χρονος γιος του Πολ Όστερ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ανθρωποκτονία από εγκληματική αμέλεια και διακινδύνευση της υγείας παιδιού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News