ΗΠΑ: Πουλί κουτσούλησε τον Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του

Κόσμος
ΗΠΑ: Πουλί κουτσούλησε τον Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χαμός στο Twitter με το πουλί που κουτσούλησε τον Αμερικανό πρόεδρο

Μια… άτυχη στιγμή για τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Αϊόβα έγινε αφορμή για να προκληθεί σάλος στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Αμερικανού πρόεδρου για τα μέτρα στήριξης της κοινωνίας και την αντιμετώπιση του πληθωρισμού, φάνηκε να πέφτει μια λευκή ουσία στο πέτο του σακακιού του ακριβώς πάνω από την κονκάρδα με την αμερικανική σημαία.

Το περιστατικό συνέβη μέσα σε εργοστάσιο βιοεπεξεργασίας που ειδικεύεται στη δημιουργία βιοαιθανόλης και το οποίο ο Μπαίντεν κατά την έναρξη της ομιλίας του χαριτολογώντας το χαρακτήρισε ως έναν «γιγάντιο αχυρώνα», με τους χρήστες του Twitter να διαπιστώνουν πως η λευκή ουσία στο πέτο του Αμερικανού προέδρου ήταν κουτσουλιά από κάποιο πουλί.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν έδειξε να ενοχλείται από τον λεκέ και συνέχισε την ομιλία του για περισσότερα από 22 λεπτά, ενώ η Διευθύντρια Επικοινωνίας του Λευκού Οίκου, Κέιτ Μπέντινγκφιλντ, εξήγησε με Tweet της ότι δεν ήταν περιττώματα πουλιού αλλά καλαμπόκι, χωρίς όμως να πείθει τους χρήστες του Twitter.

Σάλος στο Twitter

Αυτό και μόνο αρκούσε φυσικά για να ξεσπάσει χαμός στο twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν αδιάκοπα.

https://twitter.com/DonaldJTrumpJr/status/1513991320318222347
https://twitter.com/Big_Red_One_BR1/status/1514099424947052550
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News