ΗΠΑ - Τζο Μπάιντεν: Αποκαλεί την ομηρία στη συναγωγή του Τέξας «τρομοκρατική ενέργεια»

Κόσμος
ΗΠΑ - Τζο Μπάιντεν: Αποκαλεί την ομηρία στη συναγωγή του Τέξας «τρομοκρατική ενέργεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο ύποπτος που έχασε τη ζωή του τη χθεσινή νύχτα, Σαββάτου προς Κυριακή έπειτα από μια ομηρεία που διήρκησε 10 ώρες σε συναγωγή του Τέξας ήταν Βρετανός πολίτης, ηλικίας 44 ετών και ονομαζόταν Μάλικ Φαϊσάλ 'Ακραμ» ανακοίνωσε το FBI.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ένας ένοπλος που διέκοψε τη θρησκευτική λειτουργία σε συναγωγή στο Κόλεϊβιλ του Τέξας το Σάββατο και πήρε τέσσερις ανθρώπους ομήρους, επιδόθηκε σε μια "πράξη τρομοκρατίας".

 "Αυτή ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια", είπε ο Μπάιντεν σήμερα Κυριακή σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Φιλαδέλφεια, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για τους λόγους για τους οποίους ο ένοπλος είχε βάλει στόχο τη συναγωγή.

  Η Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI έκανε έφοδο στη συναγωγή το Σάββατο το βράδυ για να απελευθερώσει τους εναπομείναντες τρεις ομήρους, ένας άλλος όρημος είχε απελευθερωθεί νωρίτερα.

ΗΠΑ-FBI: Ο δράστης της ομηρείας που έχασε τη ζωή του στο Τέξας ήταν Βρετανός, ονομαζόταν Μάλικ Φαϊσάλ 'Ακραμ

 Την ίδια στιγμή , ο ύποπτος που έχασε τη ζωή του τη χθεσινή νύχτα, Σαββάτου προς Κυριακή έπειτα από μια ομηρεία που διήρκησε 10 ώρες σε συναγωγή του Τέξας ήταν Βρετανός πολίτης, ηλικίας 44 ετών και ονομαζόταν Μάλικ Φαϊσάλ 'Ακραμ, ανακοίνωσε το FBI.

"Σε αυτό το στάδιο, δεν υπάρχει ένδειξη εμπλοκής οποιουδήποτε άλλου ανθρώπου", αναφέρει η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία σε ανακοίνωση, διευκρινίζοντας μόνο ότι οι ερευνητές συνεχίζουν να "αναλύουν τα στοιχεία στη συναγωγή" και ότι οι έρευνες συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News