Τζόκοβιτς: Σήμερα η απόφαση για τη βίζα – Κανονικά η κλήρωση του Australian Open

Κόσμος
Τζόκοβιτς: Σήμερα η απόφαση για τη βίζα – Κανονικά η κλήρωση του Australian Open

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σήμερα αναμένεται η τελική απόφαση του υπουργού Μετανάστευσης για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς – Κανονικά πραγματοποιήθηκε η διαδικασία της κλήρωσης

Η απόφαση για την υπόθεση του Τζόκοβιτς αναμένεται να γίνει γνωστή εντός της ημέρας. Ακολουθεί μια έρευνα για την παραβίαση της καραντίνας του Τζόκοβιτς, τις ψευδείς δηλώσεις στα ταξιδιωτικά του έγγραφα και τα ερωτηματικά που έχουν προκύψει σχετικά με το θετικό τεστ του.

Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας Αλεξ Τζορτζ Χοκ, εξετάζει την υπόθεση του Τζόκοβιτς και μπορεί ακόμη και να διατάξει την απέλασή του. Το θέμα της βίζας του Τζόκοβιτς έχει ρίξει σκιά στο Australian Open, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου.

Ο Αλεξ Χοκ εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει διακριτικές εξουσίες για να ανακαλέσει τη βίζα του Τζόκοβιτς, κάτι που θα μπορούσε να καταστρέψει την προσπάθειά του για τον 21ο major τίτλο του και τον δέκατο στη Μελβούρνη.

Η κλήρωση του τουρνουά πραγματοποιήθηκε –παρότι άλλαξε ώρα-, καθώς είχαν αναβάλει την διαδικασία με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να συμπεριλαμβάνεται τελικά σ' αυτήν. Ο Νο.1 τενίστας στον κόσμο θα ξεκινήσει το τουρνουά, εφόσον δεν του ακυρώσει τη βίζα ο Αυστραλός υπουργός Μετανάστευσης, κόντρα στον συμπατριώτη του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

(φωτογραφία intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News