Μπόρις Τζονσον: Το εμβόλιο είναι το καλύτερο δώρο

Κόσμος
Μπόρις Τζονσον: Το εμβόλιο είναι το καλύτερο δώρο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αν και στη θεωρία τελειώνει ο χρόνος για αγορά δώρων υπάρχει ακόμη κάτι θαυμάσιο που μπορείτε να δώσετε στην οικογένειά σας και όλη τη χώρα. Είναι να κάνετε το εμβόλιο, είτε πρόκειται για την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη δόση, ώστε οι επόμενες γιορτές να είναι καλύτερες» δήλωσε o Βρετανός πρωθυπουργός

Kάλεσε τους πολίτες να εμβολιαστούν στο καθιερωμένο τηλεοπτικό μήνυμα για τις γιορτές των Χριστουγέννων o Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

Παράλληλα, τόνισε ότι αυτή η πράξη συμβαδίζει και με τις χριστιανικές διδαχές για προσφορά αγάπης σε όλη την κοινωνία και εξέφρασε την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

«Μετά από δύο χρόνια πανδημίας, δεν μπορώ να πω ότι την ξεπεράσαμε. Πως να το κάνω όταν η Όμικρον κυριαρχεί, όταν ξέρουμε ότι πρέπει όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτής της νέας μετάλλαξης.

Αν και στη θεωρία τελειώνει ο χρόνος για αγορά δώρων υπάρχει ακόμη κάτι θαυμάσιο που μπορείτε να δώσετε στην οικογένειά σας και όλη τη χώρα. Είναι να κάνετε το εμβόλιο, είτε πρόκειται για την πρώτη, τη δεύτερη ή την τρίτη δόση, ώστε οι επόμενες γιορτές να είναι καλύτερες. Και στο μεταξύ σας ευχαριστώ όλους και σας εύχομαι πολύ καλά Χριστούγεννα»

Ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας έχει επιταχύνει τους εμβολιασμούς με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον ενώ σε πολλές περιοχές της Βρετανίας θα παρέχονται δόσεις ακόμα και ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News