Χαμόγελο του Παιδιού: Μικρές κατασκευές για καλό σκοπό στην Πλατεία Ελευθερίας (βίντεο)

Ελλάδα
Χαμόγελο του Παιδιού: Μικρές κατασκευές για καλό σκοπό στην Πλατεία Ελευθερίας (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Χαμόγελο του Παιδιού με παρουσία και φέτος στην Πλατεία Ελευθερίας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό έχει διττό σκοπό

Τα Χριστούγεννα ως γιορτή αγάπης, κάθε χρόνο συγκεντρώνουν μια διάθεση προσφοράς προς αγαπημένους αλλά και τον συνάνθρωπο. Το Χαμόγελο του Παιδιού με παρουσία και φέτος στην Πλατεία Ελευθερίας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, έχει διττό σκοπό: Δίνει τη δυνατότητα με χειροποίητες κατασκευές όποιος το επιθυμεί να κάνει δώρο σε ένα δικό του άνθρωπο και ταυτόχρονα να βοηθήσει παιδιά που εν μέσω γιορτών εξακολουθούν να δυσκολεύονται να έχουν ακόμη και τα απαραίτητα.

Τα δώρα από παζάρια αγάπης, που στήθηκαν για να στηρίξουν ανθρώπους που ακόμη και μέσα στις γιορτές έχουν ανάγκες, φαίνεται ότι προτιμούν εν μέσω πανδημίας πολλοί από όσους επιθυμούν να εκδηλώσουν την αγάπη τους σε δικούς τους ανθρώπους και ταυτόχρονα να στηρίξουν άλλους που το έχουν ανάγκη.

Στο σπιτάκι που έχει στηθεί στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατείας Ελευθερίας του Ηρακλείου από το Χαμόγελο του Παιδιού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν κατασκευές και γούρια για δώρα, όλα φτιαγμένα από εθελοντές και πάντα με άξονα το ενδιαφέρον  για τα παιδιά που στερούνται ακόμη και τα απαραίτητα ακόμη και τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Χαμόγελου του Παιδιού θα είναι ανοιχτό μέχρι την Πρωτοχρονιά, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει και φέτος να στηρίξει πολλά από τα παιδιά που έχουν πραγματικά ανάγκη και αυτές τις μέρες περιμένουν από τον συνάνθρωπο και την προσφορά του να τα στηρίξει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News