Γεύσεις από την Ελλάδα στην «καρδιά» της Μαδρίτης (βίντεο)

Ελλάδα
Γεύσεις από την Ελλάδα στην «καρδιά» της Μαδρίτης (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρόεδρος του Ελληνο-Ισπανικού Επιμελητηρίου, Ανδρέας Παπάς, δίνει το κλίμα από την Ισπανική πρωτεύουσα και μιλά για την προοπτική της χώρας στην γαστρονομική αγορά

Γαστρονομική εκδήλωση με έντονο ελληνικό χρώμα θα λάβει χώρα στην Μαδρίτη, με τον πρόεδρο του Ελληνοϊσπανικού Επιμελητηρίου, Ανδρέα Παππά να δίνει το κλίμα στην ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Κρήτη Σήμερα».

Όπως ανέφερε ο κ. Παππάς, για πρώτη φορά στην Μαδρίτη και εν ταυτώ στην Ισπανία θα λάβει χώρα ανάλογη διοργάνωση από το Ελληνοϊσπανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το εμπορικό και οικονομικό γραφείο της Ελληνικής Πρεσβείας στην Μαδρίτη όσο και την βοήθεια της Ακαδημίας Γαστρονομίας της Μαδρίτης.

Την εκδήλωση θα εγκαινιάσει ο γνωστός κρητικός σεφ, Ηλίας Μαμαλάκης. Το όνομα της εκδήλωσης θα είναι «Γεύσεις και Κρασιά από την Ελλάδα» και θα απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό επισκεπτών.

Ειδικότερα, στην γαστρονομική εκδήλωση θα παρευρεθούν γύρω στα 30 άτομα, καθώς ο κύριος σκοπός είναι να παρουσιαστούν οι ελληνικές γεύσεις στα μέλη της Γαστρονομικής Ακαδημίας όπως και διάφορα μέσα μαζικής ενημέρωσης, sites, εφημερίδες και περιοδικά γαστρονομικού ενδιαφέροντος.

Απώτερος σκοπός των παραπάνω, πέρα από την προώθηση του ελληνικού γαστρονομικού πολιτισμού είναι η παρουσίαση των ελληνικών προϊόντων στο ισπανικό κοινό, με τον κ. Παππά να σημειώνει πως το Επιμελητήριο συνεχίζει τις εντατικές προσπάθειες που χρόνια καταβάλει η ελληνική πλευρά.

(φωτογραφία unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News