Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη δήλωσή του μετά το δυστύχημα (βιντεο)

Κόσμος
Άλεκ Μπάλντουιν: Η πρώτη δήλωσή του μετά το δυστύχημα (βιντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πρώτα λόγια του για την άτυχη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας - Τι αναφέρει στην ανάρτησή του στο twitter

«Δεν υπάρχουν λόγια για να μεταφέρω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και βαθιάς θαυμασμού συναδέλφου μας», έγραψε ο Baldwin στο Twitter την Παρασκευή, λίγη ώρα μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη στα γυρίσματα  της ταινίας του "Rust".

«Συνεργάζομαι πλήρως με την έρευνα της αστυνομίας για να αντιμετωπίσω πώς συνέβη αυτή η τραγωδία και είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσους γνώριζαν και αγάπησε τη Χαλίνα».

Ο ηθοποιός βρισκόταν στο Νέο Μεξικό για τα γυρίσματα του "Rust" στο οποίο πρωταγωνιστεί και είναι παραγωγός. Ο Μπάλντουιν πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας της ταινίας, Χαλίνα Χάτσινς και τραυμάτισε τον σκηνοθέτη.

Ο σκηνοθέτης Joel Souza, 48 ετών, μεταφέρθηκε στο περιφερειακό ιατρικό κέντρο του Christus St. Vincent με ασθενοφόρο.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάντα Φε δήλωσε ότι «Η έρευνα παραμένει ανοιχτή και ενεργή» και πρόσθεσε «Δεν έχει ασκηθεί καμία κατηγορία».

«Σύμφωνα με τους ανακριτές στο συγκεκριμένο γύρισμα, συμφωνα με το σενάριο, προβλεπόταν η χρήση πυροβόλου όπλου», ανέφερε εκπρόσωπος των Αρχών, προσθέτοντας πως «Οι ντετέκτιβ ερευνούν πώς και τι είδους βλήμα εκτοξεύτηκε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News