Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες εταιρείες με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους

Κόσμος
Αυτές είναι οι 10 κορυφαίες εταιρείες με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Adobe εκθρόνισε από την πρώτη θέση την εδώ και δύο χρόνια πρωταθλήτρια Zoom - Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι είναι πιο παραγωγικοί εργαζόμενοι

Τον τίτλος της εταιρείας με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους κατακτά για το 2021 η εταιρεία Adobe, σύμφωνα με νέα έρευνα που πραγματοποίησε ο ιστότοπος ανασκόπησης εταιρειών Comparably, ο οποίος εξέτασε τα δεδομένα 70.000 αμερικανικών εταιριών με 500 άτομα και άνω.

Ετσι, οι κορυφαίες εταιρείες, με τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους φέτος σταχυολογούνται ως εξής:

  1. Adobe
  2. RingCentral
  3. Hubspot
  4. Peloton
  5. Microsoft
  6. Farmers Insurance
  7. IBM
  8. Medallia
  9. Ζoom Video Communications
  10. Experian

Η ταξινόμηση βασίστηκε σε ανώνυμη βαθμολόγηση εργαζομένων, για θέματα που συμβάλλουν στη συνολική ευτυχία στην εργασία. Τα ερωτηματολόγια υποβλήθηκαν και απαντήθηκαν σε διάστημα 12 μηνών, από τον Σεπτέμβριο του 2020 έως τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ οι ερωτήσεις που έκριναν την τελική βαθμολογία αφορούσαν κυρίως στο εργασιακό περιβάλλον και τη διάδραση με τους συνεργάτες, το ωράριο, τις προοπτικές εξέλιξης, την αμοιβή, τους στόχους του εργοδότη και τη συναισθηματική ταύτιση με την φιλοσοφία της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Adobe διεκδίκησε τον τίτλο από την υπερασπίστρια Zoom, η οποία το 2019 και το 2020 είχε τους πιο ευτυχισμένους υπαλλήλους, ωστόσο, φέτος βρέθηκε στην προτελευταία θέση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News