Μικρή Μαντλίν: Ο εισαγγελέας είναι βέβαιος ότι δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο

Κόσμος
Μικρή Μαντλίν: Ο εισαγγελέας είναι βέβαιος ότι δολοφονήθηκε από τον Γερμανό παιδόφιλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 44χρονος Γερμανός παιδόφιλος αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση της Μαντλίν

Nέες εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Μαντλίν. Οι εισαγγελείς που χειρίζονται την υπόθεση εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους πως ύποπτος Κρίστιαν Μπρίκνερ δολοφόνησε το κοριτσάκι. 

Ο εισαγγελέας Κρίστιαν Βόλτερ μιλώντας στη Mirror τόνισε πως η ομάδα είναι «100% πεπεισμένη» πως η Μαντλίν δολοφονήθηκε από τον Κρίστιαν Μπρίκνερ που είναι καταδικασμένος παιδόφιλος. «Είναι τώρα εφικτό να ασκήσουμε δίωξη. Έχουμε τα στοιχεία αυτά για να το κάνουμε. Ωστόσο, δεν αρκεί να του ασκήσουμε δίωξη, αλλά να το κάνουμε με τα καλύτερα δυνατά αποδεικτικά στοιχεία. Όταν έχουμε ακόμη ερωτήματα, θα ήταν βλακώδες να ασκήσουμε κατηγορίες αντί να περιμένουμε για απαντήσεις που θα ενισχύσουν τη θέση μας» ανέφερε ο Βόλτερ, επικεφαλής της ομάδας εισαγγελέων που διερευνούν την υπόθεση.

Ο 44χρονος αρνείται κάθε εμπλοκή

Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ ζούσε στο τροχόσπιτό του κοντά στην Πράια ντα Λους της Πορτογαλίας όταν εξαφανίστηκε η Μαντλίν ΜακΚαν, το 2007 και αρνείται κάθε κατηγορία. 

Ο 43χρονος που είχε εκδοθεί από την Ιταλία στη Γερμανία το 2018 μετά από ένταλμα σύλληψης για εμπόριο ναρκωτικών, εκτίει ποινή φυλάκισης 21 μηνών στο Κίελο - πρωτεύουσα του κρατιδίου Σλέσβιχ-Χόλσταϊν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News