ΗΠΑ: Σκίουρος αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό αυτοκίνητο

Κόσμος
ΗΠΑ: Σκίουρος αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό αυτοκίνητο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο συγκεκριμένος σκίουρος κατάφερε και αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό φορτηγό, κάνοντας τον ιδιοκτήτη του φορτηγού να εκφράσει την έντονη έκπληξή του

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στην πόλη Φάργκο στην Πολιτεία της Βόρειας Ντακότα με πρωταγωνιστή έναν… σκίουρο.  

Ο συγκεκριμένος σκίουρος κατάφερε και αποθήκευσε 160 κιλά καρύδια σε αγροτικό φορτηγό, κάνοντας τον ιδιοκτήτη του φορτηγού να εκφράσει την έντονη έκπληξή του.

Ο Μπίλ Φίσερ είναι ιδιοκτήτης φορτηγού στην πόλη Φάργκο. Ο Φίσερ πραγματοποίησε ένα τετραήμερο επαγγελματικό ταξίδι. Επιστρέφοντας από το συγκεκριμένο ταξίδι, είδε πως το αμάξι του ήταν γεμάτο από μαύρα καρύδια. Τα μαύρα καρύδια ήταν παντού.

Όπως δείχνουν οι φωτογραφίες που ο Μπιλ Φίσερ  ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook, τα καρύδια ήταν τοποθετημένα σε κάθε γωνιά του αγροτικού συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα και των φτερών. Ήταν μια εικόνα που αρχικά σόκαρε τον Μππιλ Φίσερ. Ο υποκινητής της συγκεκριμένης πράξης ήταν ένας όμορφος κόκκινος σκίουρος. Ο συγκεκριμένος σκίουρος είδε το φορτηγό ως αποθήκη καρυδιών.

Ο Μπιλ Φίσερ, βλέποντας το συγκεκριμένο θέαμα, δεν έχασε χρόνο και ξεκίνησε άμεσα να μαζεύει τα καρύδια με κουβάδες. Μάλιστα, οι κουβάδες που κατάφερε να μαζέψει για να «καθαρίσει» το αμάξι από καρύδια ήταν 7 με τον καθένα να ζυγίζει 23 κιλά. «Έπρεπε να βγάλω τα φτερά και να καθαρίσω όλα τα καρύδια Και ένω νόμιζα ότι τα είχα μαζέψει όλα, καθώς έστριψα στη γωνία είδα ένα να κυλάει κάτω από το παρμπρίζ στο ύψος του υαλοκαθαριστήρα» ανέφερε.

Σύμφωνα με τον Φίσερ, οι κόκκινοι σκίουροι έλκονται από τα αγροτικά φορτηγά και πολλές φορές τα αξιοποιούν ως αποθηκευτικούς χώρους. Μάλιστα, όπως ανέφερε, πρόκειται πλέον για μόνιμη πρακτική η οποία έχει ξεκινήσει από το 2013. Οι κόκκινοι σκίουροι βρίσκονται στο δένδρο με τα καρύδια του γείτονα και κατόπιν μεταφέρουν το «εμπόρευμά» τους στο αγροτικό του αυτοκίνητο. Ωστόσο, κανένας δε θα περίμενε πως ένας μόνο σκίουρος θα ήταν ικανός να μεταφέρει  160 κιλά καρύδια σε 4 μόνο ημέρες!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News