Μπόμπι: Ο σκύλος που αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του (βίντεο)

Κόσμος
Μπόμπι: Ο σκύλος που αρνείται να εγκαταλείψει τον τάφο του αφεντικού του (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ιστορία του Μπόμπι θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, του θρυλικού σκύλου Ακίτα που περίμενε επί εννέα χρόνια το νεκρό πια αφεντικό του έξω από τον σταθμό του μετρό στο Τόκιο

Είναι γνωστή η αφοσίωση των σκυλιών προς τους ανθρώπους. Πρωταγωνιστής μίας ακόμη συγκινητικής ιστορίας είναι ο Μπόμπι, ένας σκύλος στο Ρίο Νέγκρο της Αργεντινής, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια, από τότε που «έφυγε» ο ιδιοκτήτης του, αρνείται να εγκαταλείψει το νεκροταφείο και τον τάφο του αφεντικού του. Η ιστορία του θυμίζει εκείνη του Χάτσικο, του θρυλικού σκύλου Ακίτα που περίμενε επί εννέα χρόνια το νεκρό πια αφεντικό του έξω από τον σταθμό του μετρό στο Τόκιο όπου τον υποδεχόταν κάθε απόγευμα όσο ζούσε και δίδασκε στο πανεπιστήμιο της πόλης.

Ο Μπόμπι έχει εκπλήξει τους πάντες με την αφοσίωση του και έχει γίνει το αγαπημένο κατοικίδιο συγγενών των νεκρών που βρίσκουν λίγη ανακούφιση στον πόνο τους με την παρουσία και την ιστορία του.

Τον Μπόμπι φροντίζουν όλοι φίλοι και συγγενείς του πρώην ιδιοκτήτη του, εργαζόμενοι στο νεκροταφείο, αλλά και όλοι όσοι έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα. Μάλιστα μοιάζει να συμμερίζεται τον πόνο τους, καθώς τους παρηγορεί με τον δικό του τρόπο, αφού τους ακολουθεί στα μνήματα των αγαπημένων τους ανθρώπων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News