Βρετανία: Συνεχίζονται οι ελλείψεις στα καύσιμα - Ουρές έξω από πρατήρια

Κόσμος
Βρετανία: Συνεχίζονται οι ελλείψεις στα καύσιμα - Ουρές έξω από πρατήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες πως οι ελλείψεις καυσίμων σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καλύπτονται

Δίχως τέλος συνεχίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών στην Μεγάλη Βρετανία, καθώς μεγάλες ουρές σχηματίσθηκαν και σήμερα Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου το πρωί, έξω από πρατήρια καυσίμων σε όλο το Λονδίνο, ενώ στον περιφερειακό αυτοκινητόδρομο της πρωτεύουσας επιγραφές προειδοποιούν πως σε μερικά πρατήρια δεν υπάρχουν διαθέσιμα καύσιμα.

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες, Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου, πως οι ελλείψεις καυσίμων σε όλη τη χώρα έχουν αρχίσει να καλύπτονται, αφού οι αγορές πανικού των αυτοκινητιστών άδειασαν τις αντλίες σε μεγάλες πόλεις, ενώ και οι Times γράφουν ότι υπάρχει μικρή βελτίωση της κατάστασης, με την κανονικότητα να επιστρέφει σε ένα περίπου μήνα.

«Αρχίζουμε να βλέπουμε πολύ διστακτικές ενδείξεις σταθεροποίησης, οι οποίες δεν θα αποτυπωθούν ακόμα στις ουρές», δήλωσε ο υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς.

«Όσο πιο γρήγορα επιστρέψουμε όλοι στις κανονικές μας αγοραστικές συνήθειες, τόσο πιο γρήγορα θα επιλυθεί αυτό –και πράγματι κάνω έκκληση στους πολίτες να μην το κάνουν αυτό. Ειδικότερα, όχι άλλα μπουκάλια νερού στα βενζινάδικα: είναι επικίνδυνο και δεν βοηθάει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News