Κόσμος

Ιταλία: Έκλεψε το τυχερό «ξυστό» της Νάπολι αξίας 500.000 ευρώ και προσπάθησε να φύγει στο εξωτερικό

Ο ιδιοκτήτης καταστήματος καπνού που πούλησε το τυχερό «ξυστό» στην 69χρονη, μόλις έμαθε την αξία του, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα

Μια 69χρονη γυναίκα από την Νάπολι, η οποία στις αρχές Σεπτεμβρίου είχε αγοράσει «ξυστό» κερδίζοντας 500.000 ευρώ, θα μπορέσει επιτέλους να εισπράξει το ποσό που δικαιούται.

Μόλις κατάλαβε ότι επρόκειτο για σημαντικό ποσό, η γυναίκα ζήτησε επιβεβαίωση από τον ιδιοκτήτη καταστήματος καπνού που της είχε πουλήσει το τυχερό «ξυστό».

Εκείνος όμως, αντί να της το επιστρέψει, βγήκε τρέχοντας από το μαγαζί του και εξαφανίσθηκε με μοτοσικλέτα.

Προσπάθησε να ταξιδέψει εκτός Ιταλίας και να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τα Κανάρια νησιά.

Οι καραμπινιέροι όμως τον εντόπισαν στο αεροδρόμιο της Ρώμης Φιουμιτσίνο.

Αμέσως μετά ομολόγησε ότι είχε κρύψει το «ξυστό» σε θυρίδα ασφαλείας, σε τράπεζα της πόλης Λατίνα, 80 χιλιόμετρα νότια της Ρώμης.

Ευτυχώς και στην περίπτωση αυτή ίσχυσε το ρητό «τέλος καλό, όλα καλά». Αφού ολοκληρώθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, η ιταλική υπηρεσία που ελέγχει τα τυχερά παιχνίδια έκανε γνωστό ότι άρθηκε η εντολή κατάσχεσης του συγκεκριμένου «ξυστού» και ότι ξεκίνησαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την καταβολή των 500.000 ευρώ στην 69χρονη Ναπολιτάνα, η οποία, λόγω αυτής της περιπέτειας, έζησε έντονες συγκινήσεις και μεγάλο στρες.

(Φωτογραφία Αρχείου Unsplash)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια