Ανησυχία για τον Αντετοκούνμπο – Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του

Κόσμος
Ανησυχία για τον Αντετοκούνμπο – Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αναμέτρηση για τους τελικούς της Ανατολής στο NBA απέναντι στους Ατλάντα Χοκς

Σοκ στους Μιλγουόκι Μπακς και στους θαυμαστές του προκάλεσε ο τραυματισμός του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο αριστερό του πόδι, στο 29 της αναμέτρησης για τους τελικούς της Ανατολής στο NBA απέναντι στους Ατλάντα Χοκς.

Σε μία αμυντική βοήθεια που πήγε να δώσει σε προσπάθεια να μην δεχτούν οι Μπακς καλάθι από τον Καπέλα, έπεσε άτσαλα στο παρκέ.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τους ιατρούς των Μπακς μπήκαν στο παρκέ τον πήγαν στα αποδυτήρια στην αρχή υποβασταζόμενο, αλλά στη συνέχεια περπατούσε μόνος του χωλαίνοντας.

Οι φίλαθλοι των Χοκς ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για να τον ενθαρρύνουν. Μετά από λίγα λεπτά επέστρεψε στον πάγκο, ωστόσο δεν έμεινε αρκετά και πήγε μια και καλή ξανά στα αποδυτήρια μαζί με τον Τζον Χορστ (GM των Μπακς). Φυσικά δεν αγωνίστηκε στη συνέχεια και αναμένονται οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθούν οι λεπτομέρειες. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για υπερέκταση αριστερού γόνατος.

Το βράδυ για τους Μπακς, σε κάθε περίπτωση ήταν δύσκολο: Εκτός από τον τραυματισμό του «Greek freak», έχασαν με μεγάλη διαφορά από τους Χοκς (110-88), με την ομάδα της Ατλάντα να ισοφαρίζει σε 2-2- τη σειρά. Είναι άγνωστο εάν ο Αντετοκούνμπο θα ξαναπαίξει σε αγώνα της σειράς.

Πηγή: ethnos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News