Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Κομισιόν – Ποιο εμβόλιο έκανε;

Κόσμος
Εμβολιάστηκε η Πρόεδρος της Κομισιόν – Ποιο εμβόλιο έκανε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Παρασκευή εμβολιάζεται η Μέρκελ

Εμβολιάστηκε την Πέμπτη κατά του κορωνοϊού η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν όπως γνωστοποίησε η ίδια με ανάρτησή της στο τουίτερ.

«Αφού περάσαμε τους 100 εκατομμύρια εμβολιασμούς στην ΕΕ, είμαι πολύ χαρούμενη που έκανα σήμερα το πρώτο μου εμβόλιο κατά της COVID19. Οι εμβολιασμοί θα αναπτύξουν περαιτέρω ταχύτητα, καθώς οι παραδόσεις επιταχύνονται στην ΕΕ. Όσο πιο γρήγορα εμβολιάζουμε, τόσο πιο σύντομα μπορούμε να ελέγξουμε την πανδημία» ανέφερε η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν. Όπως έγινε γνωστό, η Πρόεδρος της Κομισιόν έκανε το εμβόλιο της Pfizer/BioNtech.

Την Παρασκευή εμβολιάζεται η Μέρκελ

Την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca πρόκειται να λάβει την Παρασκευή η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Die Welt».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Ζάιμπερτ είχε δηλώσει την Δευτέρα ότι η 66χρονη Καγκελάριος επρόκειτο να εμβολιαστεί «σύντομα», χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει την ημέρα. Εκπρόσωπος της Καγκελαρίας παρέπεμψε σήμερα σε αυτή τη δήλωση, προσθέτοντας ότι η σχετική ανακοίνωση θα γίνει μετά τον εμβολιασμό της κυρίας Μέρκελ.

Με το εμβόλιο της AstraZeneca, το οποίο δεν χορηγείται πλέον σε άτομα κάτω των 60 ετών στην Γερμανία, είναι γνωστό ότι έχουν εμβολιαστεί ήδη ο Ομοσπονδιακός Πρόεδρος Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ, ο εκπρόσωπος του SPD για θέματα Υγείας και καθηγητής Λοιμωξιολογίας Καρλ Λάουτερμπαχ και ο Πρωθυπουργός της Βάδης - Βυρτεμβέργης Βίνφριντ Κρέτσμαν.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κορωνοϊό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News