Κόσμος

Αυτοκτόνησε ο σωματοφύλακας του Ερντογάν - Τι αναφέρει σε χειρόγραφο σημείωμα που άφησε

Βρέθηκε σημείωμα στο σπίτι του - Δεχόταν προσβολές & απειλές

Σωματοφύλακας του Ερντογάν αυτοκτόνησε, αφήνοντας σημείωμα για προσβολές και απειλές

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού Μεχμέτ Αλί Μπουλούτ ανακάλυψαν το νεκρό σώμα όταν πήγαν στο διαμέρισμά του για να ελέγξουν, σύμφωνα με τον ιστότοπο ethnos.gr. 

Ένας αστυνομικός που ασκούσε καθήκοντα σωματοφύλακα στην τουρκική προεδρία βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, με την Αστυνομία να αποδίδει τον θάνατό του σε αυτοκτονία.

Οι συνάδελφοι του αστυνομικού Μεχμέτ Αλί Μπουλούτ ανακάλυψαν το νεκρό σώμα όταν πήγαν στο διαμέρισμά του για να ελέγξουν, επειδή είχε εξαφανιστεί από τη δουλειά και το τηλέφωνό του ήταν απενεργοποιημένο.

Στο χειρόγραφο σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του σωματοφύλακα του Τούρκου προέδρου έγραφε ότι «κάθε άντρας έχει την υπερηφάνεια του και δεν μπορούσα να χωνέψω αυτά τα λόγια» ενώ κατονόμαζε δύο άτομα, τα οποία τα κατηγορούσε για άσχημη συμπεριφορά. «Μακάρι να είχατε συμπεριφερθεί στους υπαλλήλους σας καλά και να τους ρωτάγατε πώς είναι».

Το θύμα έγραφε επίσης ότι δεν θέλει κανένας από τους ανωτέρους του να παρευρεθεί στην κηδεία του εκτός από έναν αρχηγό της αστυνομίας. Ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP), Μουράτ Μπακάν, υπέβαλε κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον υπουργό Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ρωτώντας τον πόσοι αστυνομικοί έχουν αυτοκτονήσει τα τελευταία χρόνια.

Ο Μπακάν ανέφερε ότι άλλοι δύο αστυνομικοί είχαν αυτοκτονήσει τον Ιανουάριο και τον Μάρτιο αντίστοιχα. Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατήγγειλε ότι σε όλες τις περιπτώσεις αυτοχείρων αστυνομικών που έχουν αποκαλυφθεί μέχρι σήμερα, οι αξιωματικοί έχουν παραπονεθεί για κακοποίηση από τους προϊσταμένους τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια