Βρετανία: Ξύπνησε από κώμα και δεν ήξερε για τον κορωνοϊό

Κόσμος
Βρετανία: Ξύπνησε από κώμα και δεν ήξερε για τον κορωνοϊό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν σε κώμα από την 1η Μαρτίου 2020, μετά από τροχαίο

Μια απίστευτη ιστορία σημειώθηκε στη Βρετανία.

Ένας 19χρονος ξύπνησε από κώμα μετά από περίπου ένα χρόνο, και δεν ήξερε τίποτα για την πανδημία του κορωνοϊού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Guardian, και ο ίδιος νόσησε δύο φορές από τον κορονοϊό, ενώ βρισκόταν σε κώμα, ωστόσο, ανάρρωσε αμφότερες. Ο Τζόζεφ Φλάβιλ υπέστη εγκεφαλική κάκωση όταν παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο στην πόλη Μπάρτον-ον-Τρεντ της κεντρικής Αγγλίας, την 1η Μαρτίου του 2020. Η οικογένειά του δεν μπορούσε να είναι κοντά του και να του κρατά το χέρι εξαιτίας των περιορισμών λόγω κορονοϊού και κυρίως προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του με τηλεδιάσκεψη.

«Πρόσφατα ο Τζόζεφ άρχισε να δείχνει μικρά σημάδια βελτίωσης, για το οποίο είμαστε ενθουσιασμένοι...ξέρουμε τώρα ότι μπορεί να μας ακούσει, ανταποκρίνεται σε μικρές εντολές», είπε στο Reuters η θεία του, Σάλι Φλάβιλ και προσέθεσε: «Οταν του λέμε "Τζόζεφ, δεν μπορούμε να είμαστε μαζί σου, αλλά είσαι ασφαλής, αυτό δεν θα είναι για πάντα”, καταλαβαίνει, σε ακούει, απλά δεν μπορεί να επικοινωνήσει».

«Δεν ξέρω πώς ο Τζόζεφ θα καταλάβει ποτέ τις ιστορίες αυτού το lockdown», σημειώνει η θεία του εξηγώντας ότι ακόμη είναι πολύ άρρωστος και έχει μπροστά του έναν «τεράστιο, τεράστιο δρόμο» για κάποιου είδους κανονική ζωή.

Πηγή: ethnos.gr

(Φωτογραφία Rawpixel)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News