Ιαπωνία: Έκρυβε για 10 χρόνια το πτώμα της μητέρας της σε καταψύκτη

Κόσμος
Ιαπωνία: Έκρυβε για 10 χρόνια το πτώμα της μητέρας της σε καταψύκτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όπως είπε η 48χρονη «δεν ήθελε να μετακομίσει» από το διαμέρισμα

Απίστευτη υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Ιαπωνία όπου μια γυναίκα έκρυβε σε έναν καταψύκτη το πτώμα της μητέρας της που είχε πεθάνει πριν από 10 χρόνια. Η ίδια εξήγησε την κίνησή της λέγοντας ότι φοβόταν πως θα της έκαναν έξωση από το διαμέρισμα εάν γινόταν γνωστός ο θάνατός της, όπως μετέδωσαν σήμερα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι η Γιούμι Γιοσίνο, 48 ετών, συνελήφθη με την υποψία ότι «έκρυβε το πτώμα μιας γυναίκας» που βρέθηκε την Τετάρτη σε καταψύκτη σε διαμέρισμα του Τόκιο.

Η κατηγορούμενη δήλωσε ότι έκρυβε το πτώμα εδώ και δέκα χρόνια διότι «δεν ήθελε να μετακομίσει» από το διαμέρισμα το οποίο μοιραζόταν με τη μητέρα της, όπως δήλωσαν αστυνομικές πηγές σε τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το ενοικιαστήριο του διαμερίσματος σε κτίριο του Τόκιο ήταν στο όνομα της μητέρας, η οποία εκτιμάται ότι κατά τον χρόνο του θανάτου της ήταν περίπου 60 ετών, σύμφωνα με το Kyodo News.

Η Γιούμι Γιοσίνο αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το διαμέρισμα στα μέσα Ιανουαρίου λόγω καθυστερήσεων στην καταβολή του ενοικίου και η μακάβρια ανακάλυψη έγινε από τον άνθρωπο που πήγε να το καθαρίσει.Σύμφωνα με τον Τύπο, δεν κατέστη δυνατό να καθοριστεί ο ακριβής χρόνος και η αιτία του θανάτου της γυναίκας από τη νεκροψία που διενεργήθηκε.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News