Τραγωδία στο Μίσιγκαν: 3 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι - Άγιο είχαν οι ένοικοι

Κόσμος
Τραγωδία στο Μίσιγκαν: 3 νεκροί από συντριβή μικρού αεροπλάνου σε σπίτι - Άγιο είχαν οι ένοικοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγικό δυστύχημα έλαβε χώρα στο Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όταν συνετρίβη μικρό αεροσκάφος πάνω σε σπίτι, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι

Τα τρία θύματα του δυστυχήματος στην κωμόπολη Lyon Township, κάπου 64 χλμ. Δυτικά του Ντιτρόιτ πιστεύεται ότι είναι ο πιλότος του αεροπλάνου και δύο επιβάτες. Τα μέλη της οικογένειας που διαμένουν στο σπίτι διέφυγαν τον κίνδυνο, αλλά η κατοικία τυλίχθηκε στις φλόγες σύμφωνα με το Γραφείο του Σερίφη της κομητείας Όουκλαντ.

Όπως είπε η μητέρα σε τοπικό δίκτυο, η οικογένεια βρισκόταν μέσα στο σπίτι όταν έπεσε το αεροσκάφος. Βρίσκονταν στο λίβινγκ ρουμ και συζητούσαν ποια ταινία να δουν, όταν μετακινήθηκαν την τελευταία στιγμή σε άλλο δωμάτιο. Αν είχαν μείνει στο λίβινγκ ρουμ πιθανότατα θα είχαν χάσει τις ζωές τους.

Το σπίτι απέχει μόλις ένα χιλιόμετρο από αεροδρόμιο και ένας γείτονας δήλωσε ότι ο χειρότερος φόβος του ήταν πάντα μήπως πέσει πάνω τους κάποιο από τα αεροπλάνα που περνούν διαρκώς από την περιοχή. «Έχω δύο παιδιά, κάτω των δύο ετών, που κοιμόντουσαν εκείνη την ώρα στα δωμάτιά τους. Πώς να μην ανησυχείς μήπως συμβεί και σε μας κάτι τέτοιο με τόσα αεροπλάνα που πετούν διαρκώς από πάνω μας», είπε ο Τσέιζ Σάουθγουικ.

https://twitter.com/wxyzdetroit/status/1345491305938505728

Πηγή: iefimerida.gr

(Φωτογραφία: twitter)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News