Συγκλονίζει Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση - Κάποια παιχνίδια δεν είναι για όλα τα παιδιά…

Life
Συγκλονίζει Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση - Κάποια παιχνίδια δεν είναι για όλα τα παιδιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί μας συγκινεί τόσο η νέα διαφήμιση της John Lewis

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και οι γιορτινές διαφημίσεις έχουν για ακόμη μια φορά την τιμητική τους. Ανάμεσα στα αμέτρητα φανταχτερά δώρα, τις γιορτινές σειρές και ταινίες μία διαφήμιση έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να ξεχωρίσει. Μία διαφήμιση που τράβηξε αμέσως  το ενδιαφέρον του κόσμου και που τις τελευταίες μέρες κάνει το γύρω του διαδικτύου με χιλιάδες σχόλια και κοινοποιήσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι φέτος οι γιορτές δεν θα είναι οι συνηθισμένες.

Μάλλον δεν θα δούμε φίλους , δεν θα ξενυχτήσουμε σε clubs , δεν θα κάνουμε αγορές στα εμπορικά καταστήματα.

Το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού πλήττει όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά όλη την Ευρώπη.Γιορτές στα σπίτια μας λοιπόν  με τα παιδιά και τους γονείς μας .Πολλοί γκρινιάζουν , κουραστήκαν από τον περιορισμό και τα μέτρα.

Δεν είναι «ψεκασμένοι» όσοι δεν μπορούν να δουν την ανάγκη του εγκλεισμού .  Ούτε αυτοί που φοβούνται το νέο εμβόλιο.Πρέπει η πολιτεία να τους εξηγήσει  και να νικήσει την άγνοια και το φόβο, με φως κι επιχειρήματα.

Ζήστε λοιπόν  αυτές τις γιορτές με την οικογένεια σας όμορφα.

Η ομορφιά έρχεται τις γιορτές μέσα από τις ζεστές αγκαλιές (ακόμη κι αν αυτές είναι νοητές για φέτος), τα αληθινά συναισθήματα, τις οικογενειακές στιγμές, τις καλές πράξεις προς κάθε μορφή ζωής.

Η εταιρεία John Lewis  κυκλοφόρησε μια χριστουγεννιάτικη διαφήμιση, την οποία οι χρήστες του διαδικτύου ανακήρυξαν ως την «καλύτερη της χρονιάς».Στο τρίλεπτο κλιπ, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι θεατές παρακολουθούν  τα «οικογενειακά Χριστούγεννα της πανδημίας».

Σ΄ ένα σπίτι , μικροί  και μεγάλοι χαίροντα γελούν και παίζουν.

Αλλά δεν συμμετέχουν όλοι στη γιορτή … κάθε δώρο έχει τον παραλήπτη του, αλλά κάποια παιχνίδια, δεν είναι για όλα τα παιδιά …

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News