Τραγωδία στις ΗΠΑ: 5χρονη που έπαιζε με γεμάτο όπλο με τις φίλες της, έχασε την ζωή της!

Κόσμος
Τραγωδία στις ΗΠΑ: 5χρονη που έπαιζε με γεμάτο όπλο με τις φίλες της, έχασε την ζωή της!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρόσωπο πυροβόλησε την 5χρονη μία από τις φίλες της την ώρα που έπαιζαν μέσα στο σπίτι

Ένα τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, όταν δύο κοριτσάκια έπαιζαν με γεμάτο όπλο μέσα σε σπίτι, με αποτέλεσμα ένα εκ των δύο να βρει τραγικό θάνατο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τον ιστότοπο eleytherostypos.gr, ένα 5χρονο κορίτσι από την Τζόρτζια των ΗΠΑ έχασε την ζωή του από το χέρι της φίλης του, καθώς τα δύο παιδιά έπαιζαν με ένα γεμάτο όπλο.

Η Τζέιντα Ουίλινγκχαμ βρισκόταν σπίτι της μαζί με άλλα τρία κορίτσια στην ηλικία της, όταν η παρέα ανακάλυψε κάτω από το κρεβάτι των γονιών της Τζέιντα ένα όπλο Smith & Wesson 9 χιλιοστών, τοποθετημένο πάνω σ’ ένα κουτί με σφαίρες.

Τα παιδιά αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το όπλο ως παιχνίδι, με μια από τις φίλες της Τζέιντα να το πυροδοτεί κατά λάθος πετυχαίνοντας την μικρή Τζέιντα στο πρόσωπο, η οποία μετά από λίγη ώρα κατέληξε εξαιτίας του τραύματος.

Την ώρα του τραγικού συμβάντος, οι γονείς του κοριτσιού έλειπαν από το σπίτι, στο οποίο ωστόσο βρισκόταν η 68χρονη μπέιμπι σίτερ και γιαγιά ενός από τα άλλα κορίτσια, η οποία καθόταν σε κάποιο άλλο δωμάτιο και έσπευσε στην κρεβατοκάμαρα με το που άκουσε τον ήχο του όπλου.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, βρίσκοντας τη γυναίκα να προσπαθεί μάταια να σταματήσει την αιμορραγία του κοριτσιού με κάποιο πανί.

Μέχρι στιγμής για το περιστατικό συνελήφθη ο γαμπρός της 68χρονης, στον οποίο φαίνεται να ανήκε το όπλο, με τις κατηγορίες του φόνου δεύτερου βαθμού και της σκληρότητας απέναντι σε παιδιά.

Η μητέρα της Τζέιντα φαίνεται να θεωρεί πως θα πρέπει να γίνουν και άλλες συλλήψεις για τον τραγικό θάνατο της κόρης της.

«Η μπέιμπι σίτερ έδειξε φοβερή αμέλεια όταν πυροβολήθηκε η κόρη μου. Δεν μπορώ να περιγράψω με λέξεις το πώς ήταν αυτό το κορίτσι, και δεν θα το δω ποτέ ξανά. Ποτέ δεν θα ξαναέχω μια Τζέιντα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News