Τσεχία: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο κτηρίου και επέζησε

Κόσμος
Τσεχία: 15χρονος έπεσε από τον 19ο όροφο κτηρίου και επέζησε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βουτιά» 15χρονου Τσέχου από τον 19ο όροφο κτηρίου - Ο ανήλικος επέζησε μετά την πτώση

Τυχερό μέσα στην ατυχία του το 15χρονο αγόρι από την Τσεχία, καθώς μπορεί να έπεσε από τον 19ο όροφο ενός κτηρίου στην Πράγα, ωστόσο επέζησε μετά την πτώση, αφού προσγειώθηκε στο στέγαστρο πάνω από την είσοδο του κτηρίου.

Ειδικότερα και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ένας 15χρονος Τσέχος επέζησε σήμερα από την πτώση που είχε από τον 19ο όροφο ενός κτηρίου στην Πράγα, όπως ανακοίνωσαν η αστυνομία, οι διασώστες και μετέδωσαν ΜΜΕ.

«Μας ειδοποίησαν έπειτα από μια πτώση από τον 19ο όροφο ενός κτηρίου», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο η εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας της Πράγας Έβα Κροπάκοβα, ενώ όπως μεταδίδουν τσεχικά ΜΜΕ, το αγόρι είχε την τύχη να «προσγειωθεί» στο στέγαστρο πάνω από την είσοδο του κτιρίου.

Η υπηρεσία πρώτων βοηθειών της Πράγας ανέφερε πως ο έφηβος τέθηκε σε τεχνητό κώμα.

«Ο 15χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα στο κεφάλι και τη λεκάνη», σύμφωνα με μήνυμα της υπηρεσίας στο Twitter, ενώ αστυνομία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος που σημειώθηκε σε συνοικία των νότιων προαστίων της Πράγας, σύμφωνα με την Κροπάκοβα.

 (Φωτογραφία αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News