Μ. Βρετανία: Συνελήφθη η σατανική νοσηλεύτρια - Κατηγορείται για δολοφονία 8 βρεφών

Κόσμος
Μ. Βρετανία: Συνελήφθη η σατανική νοσηλεύτρια - Κατηγορείται για δολοφονία 8 βρεφών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνελήφθη χθες με την κατηγορία της δολοφονίας οκτώ μωρών και την απόπειρα δολοφονίας ακόμα δέκα

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά από την πρώτη εμφάνισή της ενώπιον δικαστηρίου η 30χρονη νοσοκόμα Λούσι Λέτμπι που κατηγορείται για τη δολοφονία οκτώ νεογνών και την απόπειρα δολοφονίας ακόμα δέκα.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Βρετανία η είδηση ότι μια νοσοκόμα που εργάζεται στη μαιευτική - παδιατρική κλινική του νοσοκομείου στο Τσέστερ, συνελήφθη χθες με την κατηγορία της δολοφονίας οκτώ μωρών.

Το διάστημα 2015-2016 είχαν αυξηθεί οι θάνατοι βρεφών στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Παιδιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε μεγάλη έρευνα και διαπιστώθηκε ότι πίσω από αυτούς τους θανάτους βρίσκεται η συγκεκριμένη 30χρονη νοσοκόμα.

Η απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Τσέστερ, η οποία μάλιστα υπήρξε πρόσωπο της εκστρατείας συγκέντρωσης χρημάτων ύψους 3 εκατομμυρίων λιρών για την κατασκευή παιδιατρικής κλινικής το 2013 και είχε επίσης εργαστεί στο Νοσοκομείο Γυναικών του Λίβερπουλ, συνελήφθη εκ νέου για τα ίδια φερόμενα αδικήματα και το 2019 και πάλι νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

Μιλώντας μετά τη σύλληψή της 30χρονης νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο αρχηγός της αστυνομίας του Τσέσαϊρ, Ντετέκτιβ Πολ Χιούτζες, δήλωσε: «Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που ξεκινήσαμε την έρευνα για έναν αριθμό θανάτων μωρών στη μονάδα νεογνών του Νοσοκομείου Τσέστερ. Εκείνη την εποχή μια αφοσιωμένη ομάδα ντετέκτιβ εργάστηκε σκληρά σε αυτήν την εξαιρετικά περίπλοκη και πολύ ευαίσθητη υπόθεση κάνοντας ό, τι μπορούν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν για να εντοπίσουν τι οδήγησε σε αυτούς τους θανάτους. Τον Ιούλιο του 2018, ένας επαγγελματίας υγειονομικής περίθαλψης συνελήφθη με υποψία δολοφονίας σε σχέση με τους θανάτους οκτώ μωρών και την απόπειρα δολοφονίας έξι μωρών στη μονάδα νεογνών στο νοσοκομείο. Βγήκε με εγγύηση εν αναμονή περαιτέρω ερευνών».

Πηγή: eleytherostypos.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News